2777
2789

کمتر از دو ماه هست ک مطب سونوگرافی شو افتتاح کرده و ما ب تازگی پرسنلش شدیم.

خیلی آدم خوبیه. از خوبیهاش بگم باورتون نمیشه. 

اول اینکه روز پزشک لازم هست بهشون کادو داد؟ چون اینا فک میکنم خودشون روز رادیولوژی دارن. 

سه نفر پرسنل هستیم. کادو مون حتمااا باید مشترکی باشه یا حتی اگه اون دو نفر کادو ندن من دلم بخواد کادو بدم میتونم؟ ضایع نیست؟ 

با توجه ب اینکه برق زیاد میره میشه یه لامپ شارژی هدیه کنم بهش؟ قیمتش ششصد هفتصد تومن؟ 

هرکی هر سوالمو دوس داشت جواب بده. 

اذیت خودتون نکنید ک تک تک سوالامو ج بدین. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه تکی را به نظرم ندین،چون حرفه ای نیست. اصولا سال اول کارمندان هدیه ای نمیدن.و اینکه از نظر رفتار ...

این جوری خوبه ک از روز اول برامون مسجل شد. باحیا، چشم پاک، بی نهایت دست و دلباز، مقید و باوجدان و دلسوز ب بیمار. بشدت تخفیف میده ب بیمارا