2777
2789
عنوان

عاشق دلباخته

61 بازدید | 5 پست

همیشه دلم میخواست بدونم واقعا وجود داره؟

یه پسری همه زندگیشو بریزه پای یه دختر

خیلی برام سواله

عشق تو فیلما وحود داره؟

مثلا چندین سال براش داشتنش تلاش کنه و و و

داستانی بلدید یا تو فامیلاتون بوده؟؟

دختره چه ویژگی هایی داشته

اسمم نیایش هست🫥 اون هفده که رو کاربری زدم سنم نیست عدد مورد علاقه مه🫥عاشق حیوونا🫥

داستان عشق سال‌های وبا 

البته پسره تا پیری با هزار تا زن و دختر دیگه هم بود😅 ولی آخرش رفت پیش دختری که تو جوونی عاشقش بود و دختره اون رو نخواست تا اینکه شوهره دختره مرد و تک پیری رفت خواستگاریش 

تو واقعیت هم که من سراغ ندارم...

ولی یه بار یکی بود به دختر مورد علاقه اش نرسید رفته ۴۰ ساله تو جنگل تنها زندگی میکنه 

یعنی با همه قهره 

داستان عشق سال‌های وبا البته پسره تا پیری با هزار تا زن و دختر دیگه هم بود😅 ولی آخرش رفت پیش دختری ...

وای فکر نمیکنم اینا راست باشه😐

اسمم نیایش هست🫥 اون هفده که رو کاربری زدم سنم نیست عدد مورد علاقه مه🫥عاشق حیوونا🫥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای فکر نمیکنم اینا راست باشه😐

چرا تو ماه عسل نشونش دادن 

البته مصاحبه که نمیکنه 

رفتن تو جنگل دنبالش و دیدنش 

بزن تو گوگل میاد عزیزم 

حتی رهبر هم درباره اش صحبت کردند 

گفتند اگر دنبال علم روز نریم میشیم مثل اون مرده که رفته تو جنگل تنها زندگی میکنه

چرا تو ماه عسل نشونش دادن البته مصاحبه که نمیکنه رفتن تو جنگل دنبالش و دیدنش بزن تو گوگل میاد عزیزم ...

جدی؟؟

حتما میخونم

جدی؟؟حتما میخونم

اسمش عزیز غار نشین 

دختر اسمش نگار بوده 

بهش ندادن 

الان به علت پیری به زور بردنش بهزیستی 

آخه خیلی پیره 

برای خرید مایحتاجش میاد روستا می‌برنش بهزیستی 

حالا خاستگاری من بود اگر جواد رد میدادم سر هفته با یکی دیگه عقد میکرد🤣

اسمش عزیز غار نشین دختر اسمش نگار بوده بهش ندادن الان به علت پیری به زور بردنش بهزیستی آخه خیلی پیره ...

😂😂😂😂

به نظرم این چیزا هیلی کم پیش میاد