2777
2789

الان عکس رو میذارم لطفاً یکم صبور باشید 

شومیز گره ای ساده مشکی 

یکم اذیت میشم لباس های باز بپوشم. 

این شومیز گره ای رو با یه شلوار بپوشم بد میشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس گذاشتم ولی فعلا نیومده بخاطر فرم بدن ام اذیت میشم لباس های باز بپوشم چون خجالتی ام هستم اصلا نم ...

عزیزم چرا بخاطر فرم بدنت اذیت میشی ؟ خودت دوست داشتن باش 🩷 

منم تو عموم نمی‌ تونم لباس باز بپوشم ، اشکال نداره اگر حس خوبی نداری و نمی تونی لباس باز بپوشی نپوش عزیزم

ولی عزیزم این عکس که فرستادی آستین بلند برای باشگاه خوب نبست اذیت میشی باز آستین کوتاه اش بهتره 

تیشرت بپوش که راحت باشی و اذیتم نشی  

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
عزیزم چرا بخاطر فرم بدنت اذیت میشی ؟ خودت دوست داشتن باش 🩷 منم تو عموم نمی‌ تونم لباس باز بپوشم ، ا ...

ممنونم بابت دلگرمیت ♥️

آستین اش کوتاه هست تقریبا تا روی آرنج یکم بالا تر 

من گردن ام  رو به جلو هست یه مدت فیزیوتراپی رفتم ولی جواب نداد وقتی تیشرت می‌پوشم گردن ام معلوم میشه  یکم بخاطر این مسئله حساس شدن نمی‌دونم باید چیکار کنم 

چون فضای باشگاه ام به جوری هست  و خجالت میکشم 

فکر میکنم اگه برم اونجا همه به من توجه میکن🥹

ممنونم بابت دلگرمیت ♥️آستین اش کوتاه هست تقریبا تا روی آرنج یکم بالا تر من گردن ام رو به جلو هست یه ...

عزیزم من مطمئنم تو دختر زیبایی هستی هم چهره ای و هم اندامی 🌹 تازه بری باشگاه زیباتر هم میشه 

اصلا به این چیزا فک نکن که اعتماد به نفست بگیره ، همه آدما یک شکل نیستن که 

من معتقدم گه این مهربانی آدم ها است که جلب توجه میکنه نه ظاهر 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹