2777
2789

والا من آنقدر قصه میگم که آخرش بیهوش میشم نمی‌فهمم اونا کی خوابشون برده 

الان که کلا یه مدته قصه هام ترکیبی شده درمورد تمام وسایل خونه قصه میگم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

😐😐😐😐😐

به نظرت کار خوبیه؟

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تکرارش نکن ،بچت اظطراب میگیره ،شب ادراری ،ناخن جویدن   ،ترسوندن  حتی ممکنه باعث اسیب مغزی و قلبی  مخصوصا به بچه ها بشه ،فزدا بهش بگو همچین چیزی اصلا وجود نداره و باهاش شوخی کردی

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
والا من آنقدر قصه میگم که آخرش بیهوش میشم نمی‌فهمم اونا کی خوابشون برده الان که کلا یه مدته قصه هام ...

بخدا ساعت ده تاالان از هردری سخنی 

از دریا از جنگل 

بی فایده بود تااسم قلی اومد خابید

خواهر زاده من به حدی از ممد قلی میترسه دواز جونش میخواد سکته کنه وقتی جیغ میرنه 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
بخدا ساعت ده تاالان از هردری سخنی از دریا از جنگل بی فایده بود تااسم قلی اومد خابید

نترسونش سلول های خاکستری مغزشون از بین میره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دیگه تکرارش نکن ،بچت اظطراب میگیره ،شب ادراری ،ناخن جویدن ،ترسوندن حتی ممکنه باعث اسیب مغزی و قلب ...

انقد میترسونمش عادیه براش 

بعضی وقتا از شیطان میترسانمش😂😂😂