2777
2789
عنوان

پسره بهم میگه جوجه جان

177 بازدید | 18 پست

یه اقایی نمیدونم متاهل یا مجرد اومد پی وی بهم گفت چند سالته و کمی حرف زد یکم بهم برخورد تو جوابش بهش گفتم مثل اینکه یه جلسه توجیهی حضوری بزارم برات با یان طرز حرف زدنت فو جوابم بهم گفت اخیی جوجه جان😐

البته قبلش بهم گفت شما خانم به این خوشگلی اخه چرا باید سینگل باشی و اینا... به نظرتون طرف ازم خوشش اومده؟؟

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

داره الکی حرف میزنه محلش نذار 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خبره هستش 🤦🏻‍♀️..نه نکن 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

تو همين نى نى سايت ؟؟

نه انستا از قبل بم فالوورمبود و استوریو ایناشم ریپلای میکردم حرفیم نمهزد مودب بود خداییش ولی نمیدونم  چرا اینجوری حرف زد

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

وقتی هنوز شناخت انچنانی باهات نداره معلومه بحث خوش امدن و اینا نیست

میخواد ازت برای سگرمی خودش استفاده کنه

درگیر اینجور ادما نشو اگر زن داشت و دوفردای دیگه زنه برات ماجرا درست کنه چی؟

من جات بودم وقتی این طرز صحبت بهم میشد بلافاصله بلاکش میکردم و چت هارو دوطرف پاک میکردم چون اخر عاقبت نداره