2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد ازدواج

160 بازدید | 26 پست

دوستان ازدواج با مردی که طلاق گرفته رو توصیه می‌کنین؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
توصیه میکنم
2
22%
نه اصلا
7
77%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرف مقابلم ۴۱ سالش من ۳۴, من فوق لیسانس ژنتیک ایشون فوق دیپلم برق ، من فعلا بیکار ،ایشون شاغل ، میگن مهریه نمیدن و طبق قانون اروپا میخوان ازدواج کنن چون من میلان ایشون آلمان هستن

طرف مقابلم ۴۱ سالش من ۳۴, من فوق لیسانس ژنتیک ایشون فوق دیپلم برق ، من فعلا بیکار ،ایشون شاغل ، میگن ...

اونجا تنصیف اموال هست 

مال و اموال چی داره؟ 

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

ایشون خونش اجاره وو ماشینش قسطی هست که تا آخر امسال تموم میشه اما به نام خودش هست، ازدواج قبلی هم خیلی برای همسر اول هزینه کرده بوده، خونه خریده بوده، آپارتمان پدرشو فروخته تا مراسم عروسی و خونه و بهترین جواهرات رو بگیره ، رابطهذجنسی هم با خانوم داشته اما میگه باهم زندکی نکردیم ، بخاطر همین همخ اموالشو به نام مادرش میکنخ مهریه خانم رو نمیدع و از ایران بیرون میاد

ایشون خونش اجاره وو ماشینش قسطی هست که تا آخر امسال تموم میشه اما به نام خودش هست، ازدواج قبلی هم خی ...

عزیزم از چه روشی الان مهاجرت کرده؟ شما که شغل و تحصیل نداری چجوری مهاجرت کردی؟

من الان سر دوراهی این موندم که با ازدواج با این فرد شرایطم رو تغییر بدم یا ایتالیا بمونم و راه دیگ ب ...

خب چرا ۶ ماه نامزد نمیشی برای شناخت بیشتر؟

عزیزم از چه روشی الان مهاجرت کرده؟ شما که شغل و تحصیل نداری چجوری مهاجرت کردی؟

من عزیزم تحصیلی با فوق لیسانس ژنتیک مهاجرت کردم، چند شاغل بودم اما این تابستون بیکار شدم

ایشون پناهندگی اومدن

من تو ایتالیا خیلی تنها شدم و شغلم ندارم که سرگرم باشم بابت همین دارم به ازدواج فکر میکنم

ازدواج های اونجا مثل ایران نیست . این آقا فک کنم دنباله پارتنره . یه زندگی مشترک زیر یه سقف و هر وقت عشق و تفاهم وجود نداشت هر کی بره دنبال زندگیش