روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
رضایت نه ولی به هر حال از نظر روحی آماده اش کردم و واقعا مشتاق بود هر شمعی فوت کرد آرزو کرد خدا یه خواهر با برادر بهش بده همیشه از آرزوی بازی با خواهر برادر آینده اش می گفت
الانم دارن تو اتاق همدیگر رو پاره میکنن نیم ساعت قبل از یه دعوا دیگه بود توی این چهل دقیقه که برق اومده این سانس دوم دعواشون هست
خانم دنبال جنگی؟این چه تاپیکیه اخه اولا شرایط و فرهنگ خونواده ها متفاوته بعدشم همه باهم تو یه خونن و اعضا یه خونوادن پس باید نظر همدیگه و برای اضافه شدن شخصی به یک جمع بپرسن؛به خصوص اونایی که بچه های کنکوری یا بچه های بزرگ با مطالب درسی سنگین دارن؛خدارو شکر اطراف ما همیشه خونواده ها از بچه هاشون تو این مسله نظر میپرسن اگه خونواده شما تو بچگی درحدی نمیدونستنت که ازت نظر بخوان مشکل خودته پر از نفرتی
وقتی میبینی بچه بزرگترت تنهاست وقتی احساس میکنی همین تنهاییش باعث لوس شدنش شده و خیلی چیزای دیگه ... بچه دوم میاریم
البته ما وقتی دوتا بچه اوردیم گ وضع مملکتمون گل و بلبل بود نه الان ک 😶😶😶😶😶😶😶😶😶
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
والا یه دونه دارم 6 سالش هس، نیاز به مشورت با هیچکس هم ندارم، چون بچه دوم آوردن یا نیاوردن، صرفا و صرفا بستگی به موقعیت مالی، روحی، روانی و کلی معیار دیگر، خودم و شوهرم داره، وگرنه هر خاله خان باجی بگه بچه دوم بیار، یا نیار، چه فایده ای داره، وقتی من باید عاقل باشم و طبق شرایط خودم ببینم اصلا بچه دوم میخام یا نه، چه برسه برم از بچم سوال کنم، بچه ی دوم بیارم یا نه
پسر من عاشق نی نیه،همش میگه مامان تروخدا یه نی نی دختر و یه نی نی پسر بخر تا من بوسشون کنم،باهاشون بازی کنم ،اخه من خیلی دوست دارم....چقد دلم براش میسوزه که شرایطشو ندارم 😭😭😭
تروخدا بخاطر دل بچم برام دعا کنید بیماریم کنترل بشه و بتونم،هر چه زودتر یه بچه سالم بدنیا بیارم همبازی داداشش بشه
برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ میدیدند، به همدیگر وصیت میکردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.
[QUOTE=391780464]خزعبلات مروج فرزندآوری در سایتفرزندی نباشه فردا کی تو بیمارستانا میخاد شما را پرستا ...
شما یه کلفت و پرستار میخوای چون شدیدا از تنهایی میترسی و میترسی با خودت و افکار ترسناکت تنها بمونی
یه آدم وابسته احمق که هیچی از خودش نداره میخوای تربیت کنی که بهت بگه بله قربان و پسفردا برات گریه کنه
توی کامنتهای تاپیک قبلی کاملا افکارتون مشهود بود
من آرمان زندگی کردنم این نیست
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی