2777
2789
عنوان

به پسره گل فروش سلام ندادم🙂😭😂

213 بازدید | 18 پست

ی پسره گل فروش بود که یبار واس تولد مربیم رفته بودم ازش گل گرفته بودم و تو کارتم به اندازه پ نبود و گفت بهم فک کنم کارت مشکل داره و این حرفا🤣 

دیگه خلاصه ی روز بعد دادم به مامانم پولشو داد.. 

ولی خدایی خیلی با کارش حال کردم .. خیلی حس برادر گونه ازش گرفتم🫠 با شخصیت بودن 

ولیییی .. من چون عشق موتور دارم امروز دیدمش با موتور.. دیگ حواسم نبود اونه همش اشتم به موتورش توجه میکردم 😭 که دیدم دو ساعت زل زده باهاش سلام علیک کنم.. من تو چشاش نگاه کردم ی دیقه ولی حواسم ی جا دیگه بود سلام ندادم بهش😂🥲 

آخر سرم یجوری نگام کرد.. انگار میخاس بگه ایشه چرا دختره اینجوری بود😂😐 

خیلیییی بدد بوددد حرکتممم 

همش دارم فک میکنم به اون نگاه با تاسف اخرششش🥲😂💔 خیلیی حس بدی دارم چیکار کنممم😐😐 

میدونم میخای بگی دغدغروووو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه بعد دیدی سلام کن و بعدش عذر خواهی کن بگو دفعه پیش ذهنم درگیر بوده بعدش رفتی متوجه شدم سلام نکر ...

اخهه خیلیی کم پیش میاد برم مغازش جدیدا

مامانمم همینو گفت بهم 

ولی خب روم نمیشههه درکل😂🤝

ولی دلم واسش سوخت جدی 

دو دیقه داشت نگاه می‌کرد حداقل ی سری تکون بدم🥲😂 

اخههه چون خیلی متشخص بود حس بدی گرفتم و به خاطر همون روز مدیون میدونم خودمو:/

پسرا ایشه نمیگن !

بع خدا تو نگاش دقیقه همین بود 

یعنی آخرش کم مونده چشم غره بزنههه🤣 

خیلیی بد نگام کرد اخرشش یادم میاد اعصابم خورد میشهه😐😂 

ایشه خاصی تو بوددددد

ینی چون یبار رفتی پیشش‌گل خریدی هربار دیدیش باید سلام کنی؟بنظرم بیشتر اینقدزل زدن و نگاه کردن ب مردم ...

دقیییقاا 

ینی راستش میخاسم سلام کنم بعد گفتم چرا باید سلام کنم؟ 

نمیدونم واقعن.. شاید منو مدیون میدونه به خودش:)

نمیدونم جدی 

اصن دوست ندارم کسی لطفی در حقم بکنه