2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه کم نکردن قسطی هم نشد

چهارصد تومن نوشتن ولی اونقد درآمد ندارن اعتراض کزدن قراره دوباره جلسه هیات حل اختلاف تشکیل بشه نگرانم کم کنن آخه کارفرمام خیلی حیله گره

نه کم نکردن قسطی هم نشد

میشه یه کم راهنمایی کنی ..جلسه چیا بگم راستش واسه من زرنگی کزد رفتم مرخصی زایمان برگه حالی داده بودم استعفا نوشت از زبان من ، بیرونم کزد منم شکایت کزدم 

میشه یه کم راهنمایی کنی ..جلسه چیا بگم راستش واسه من زرنگی کزد رفتم مرخصی زایمان برگه حالی داده بودم ...

برگه خللی با امضای سفید داده بودم از زبانم استعفا تنطیم کزد که مثلا خودم نمیخام برم 

چهارصد تومن نوشتن ولی اونقد درآمد ندارن اعتراض کزدن قراره دوباره جلسه هیات حل اختلاف تشکیل بشه نگران ...

اعتراض زده بودن ؟جلسه ی دوم همون مبلغی که جلسه اول تایید شده بود تایید کردن ؟

خیلیه ۴۰۰ میلیون ولی شک نکن میگیری اصلا نگران نباش کارفرمای منم حیله گر بود گرفتن ازش

پس شما هم دو جلسه رفتین ؟جلسه اول شهر خودمون بود ولی هیات حل اختلاف یه شهر دیگه هس میترسم پارتی چیزی پیدا کنه نذاره به حقم برسم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز