2777
2789
میگم کلا نمیدونسم قانون جذب ونوشتن چیه من از حواس پرتی و مینوشتم.هیچی مینوشتم بنام خدا ایناهم به تتی ...

آها 

یه مثال می‌زنی از چیزای بزرگی که نوشتی و بهشون رسیدی 

آره مرداد و بهمن انتخاب رشته میکنی برا بدون آزمون راحت همه ی رشته ها قبول میشی ( بجز پزشکی و پیراپزش ...

ببین بلاخره باید درس خوند گلم ببین درس خوندن برای بالا بردن علم و دانشه

ادم هرچی مطالعه کنه بهتره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به چی رسیدیمثال می‌زنی

پول موقعیت

وسایلی که آرزوشو داشتم برای مادر پدرم بخرم

ارامش

ببین هرشب شکر گذاری میکردم و می‌نوشتم به‌مرور به خیلی چیزاش رسیدم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چجوری نوشتیچی نوشتی چندبار نوشتی چه مدت بعد رسیدی

حقیقتا یک بار نوشتم... مثلا نوشتم قدش بالای180باشه... ماشینش اینجوری باشه... سبزه باشه... چنین اخلاقیاتی داسته باشه... قد وقیافش وبعضی از خصوصیات وبعضی از چیزا رو داشت... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

حقیقتا یک بار نوشتم... مثلا نوشتم قدش بالای180باشه... ماشینش اینجوری باشه... سبزه باشه... چنین اخلاق ...

دو سال بعدش بهش رسیدم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

آها یه مثال می‌زنی از چیزای بزرگی که نوشتی و بهشون رسیدی

مثلا نوشتم درست کردن دندون ویسری تغییرات

انجام لیزر

اتمام تحصیلات و شرکت در دوره های مثلا فلان درس واستادو...

خرید یسری وسایل خونه ویه تیکه طلا‌

من سقف ارزوهام محدوده😂چیزیو مینوشتم که بتونم از پسش بربیام

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
چجوری می نوشتی

(خداروشکر که امروز برای مامانم النگو خریدم )

درصورتیکه هنوز نخریدم 

ببین برو دفتر شکر گذاری بخز