آره مرداد و بهمن انتخاب رشته میکنی برا بدون آزمون راحت همه ی رشته ها قبول میشی ( بجز پزشکی و پیراپزش ...
ببین بلاخره باید درس خوند گلم ببین درس خوندن برای بالا بردن علم و دانشه
ادم هرچی مطالعه کنه بهتره
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین هرشب شکر گذاری میکردم و مینوشتم بهمرور به خیلی چیزاش رسیدم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
حقیقتا یک بار نوشتم... مثلا نوشتم قدش بالای180باشه... ماشینش اینجوری باشه... سبزه باشه... چنین اخلاقیاتی داسته باشه... قد وقیافش وبعضی از خصوصیات وبعضی از چیزا رو داشت...
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡