2777
2789
نمیشه آزاد بدون خواندن؟

بلاخره باید خوند عزیزم

نمیشه که نخونی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزانه یه ساعت وقت دارم الی دوساعت اونم باید از گوشی بخونم 🥲

چرا وقت نداری سرکار میری گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قیافه همسرم وقدش وثروتش رو نوشتم... تقریبا 70درصدش مثل چیزایی که نوشتم بود

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

هم کارای خونه هست خودم انجام میدم هم اینکه به درسهای خواهر و برادرم می رسم. باید شبا بشینم بخونم

آخ بگردمت قشنگم 🫂 

ولی درکنار این چیزا یادت باشه توام آینده داری

خودتو در الویت قرار بده لطفاً 

اینکه تو برای خمدت و آیندت کم بذاری کسی نمیگه آفرین بهت

بعدها خواهر برادر بزرگ میشن میرن سوی زندگی خودشون تو خودت میمونی و خودت

هیچ وقت تحت هیچ شرایطی خودتو قربانی کسی نکن

هم کارای خونه هست خودم انجام میدم هم اینکه به درسهای خواهر و برادرم می رسم. باید شبا بشینم بخونم

مرداد و بهمن انتخاب رشته کن

بدون آزمون 

اگه معدل کتبیت خوب باشه روزانه هم قبول میشی

اگه خوب نیس آزاد و پیام نور و پردیس هم قبول میشی 

من بهش اعتقاد دارم کلا قبل این حرفا نمیدونستم چی به چیه همیشه مینوشتم که مثلا یادم نره یاتا سرسالحداقل یکیشو انجام بدم 

مثلا مینوشتم خریدن  سشوار یا اتمام کاردندون یا خرید یک ته طلا

گاهی به همش میرسدم گاهی یکیش ودیدم تاثیر داره

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
من بهش اعتقاد دارم کلا قبل این حرفا نمیدونستم چی به چیه همیشه مینوشتم که مثلا یادم نره یاتا سرسالحدا ...

چجوری می نوشتی 

چندبار مینوشتی 

چه مدت بعد بهشون می رسیدی 

چجوری می نوشتی چندبار مینوشتی چه مدت بعد بهشون می رسیدی

میگم کلا نمیدونسم قانون جذب ونوشتن چیه من از حواس پرتی و مینوشتم.هیچی مینوشتم بنام خدا ایناهم به تتیب مینوشتم  هر ماه نگاشون میکردم ببینم کدومو میتونم انجام بدم یادم بمونه چه اهدافی دارم.بعدچندسالدفترم با کردم دیدم خیلیاشوانجام دادم وبهش رسیدم.

امسالم رای جذب شغل نوشتم تلاش هم بایدبکنی و نذرهم کردم هرروز بهش فکر میکنم

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀