2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه از خدا خواستم اگه زنده موندم و مادر شوهر شدم بتونم مثل مادر شوهرم با عروسهام مهربون باشم

مادر شوهرم خیلی ماهه

چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار!                              و خدا نه همون بار....     بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم

باهام مهربونه روز دختر تولدم برام کادو میاره مناسبت ها سنگ تموم می‌زاره خونش برم بهترین ها رو جلوم می‌زاره جای دخترش نیستم اما از عروس بیشتر برام مایه می‌زاره در حال حاضر عقدم

ی جمله بخام به مادرشوهرم بگم:

کاش این همه حرص و جوش نزنید  مراقب زندگیتون باشید مراقب باشید باز افسرده نشین پیش هر کسی همه چی خانوادتون ‌و بروز ندین کاش میشد بهت بگم خیلیا واقعا دشمنن دوست نیستن خودتم میدونی اما چون مهربونی و ساده زود فراموش می‌کنی 🙂

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A