2777
2789
عنوان

وقتی یکی میگه شانس آوردی دلم میخواد بکشمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چطور تو اون شرایط سخت ب حس ناراحتیت غلبه میکردی و تو شرایط سخت درس میخوندی؟ من دقیقا تو شرایط عذاب سختی هستم زندگیم پاشیده با ۲تا بچه اواره خونه اینو اونم

فقط درس خوندن میتونه نجاتم بده ولی از شدت ناراحتی و فکر خیال ، نمیتونم بخونم

لطفا راهنماییم کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم چطور تو اون شرایط سخت ب حس ناراحتیت غلبه میکردی و تو شرایط سخت درس میخوندی؟ من دقیقا تو شرایط ...

چون راه نجاتی نداشتم جز اینکه درس بخونم و به واسطه ی اون شغل خوبی پیدا کنم و درآمد داشته باشم خیلی شبا گریه میکردم فرداش که میرفتم مدرسه بچه ها میگفتن چشماتو زنبور نیش زده ؟ ولی ادامه میدادم یه حسی بهم میگفت تو قبول میشی و اوضاع فقط با درس خوندن میتونه عوض بشه

من با اون پدر و با اون شرایط آینده ای نداشتم حتی فکر یه ازدواج خوبو نمیتونستم بکنم

چون راه نجاتی نداشتم جز اینکه درس بخونم و به واسطه ی اون شغل خوبی پیدا کنم و درآمد داشته باشم خیلی ش ...

بازم میگی خواهش میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خیلی ممنونم شما لطف داریدهرچند الان خسته و افسرده ام ولی بازم شکر خدا ادامه میدم

تو نمیدونی که چقدر مردم حسرت جایگاه تو رو میخورن نمیدونی اگه میدونستی حرف اون احمق اصلا نباید تاثیر میذاشت روت

عزیزم ینی شماهم با شرایط سخت قبول شدید؟

بدتر بدتر خیلی خیلی  بدتر 

ولی خودم تلاش کردم و شد 

تو دانشگاه معدل برتر شدم 

بعد از فوت پدرم من نابود شدم ولی خدا کمکم کرد 

روحم و جسمم نابود شد ولی ادامه دادم 

بازم میگی خواهش میکنم

داستان زیاده 

خیلی اوقات شام نداشتیم پیاز و گوجه سرخ شده میخوردیم 

ماست میخوردیم یا کشک ظهرا 

دبیرستانی که بودم روزی ۵۰۰ تومن بهم میدادن برای کرایه اتوبوس من اگه با اون کیکی چیزی میخریدم دیگه پول کرایه نداشتم و چون خیلیم وجدانی بودم و حتما باید کارت میزدم و عذاب وجدان میگرفتم اگه نزنم کلی راهو پیاده برمیگشتم خونه

داستان زیاده...🙂