2777
2789
عنوان

وقتی یکی میگه شانس آوردی دلم میخواد بکشمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 92 پست
ممنونم ازتونامیدوارم شما هم موفق باشیدببین از تو بدتر هم وجود داره

اون که آره خدا به همه کمک کنه خواستم فقط بگم مردم چقدر میتونن کوته فکر و حسود باشن که اینطور حرف بزنن که از رنجام گفتم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که آره خدا به همه کمک کنه خواستم فقط بگم مردم چقدر میتونن کوته فکر و حسود باشن که اینطور حرف بزن ...

هر بار فکرش اومد تو ذهنت بگو ریدم دهنشون 

البته جایی نگی اینو دکتر مملکتی مثلا 

آفرین واقعا 

موفق باشی

به حرفای چرندشون گوش نده 

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

داستان زیاده خیلی اوقات شام نداشتیم پیاز و گوجه سرخ شده میخوردیم ماست میخوردیم یا کشک ظهرا دبیرستانی ...

متشکرم دکترجان

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ولی بدون مادرت و خیلی از کسایی که تورو میشناسن بهت افتخار میکنن عزیزم ، من که بابت بودنت و موفقیتت خیلی خیلی خوشحالم و اشک تو چشام جمع شده انشالله همیشه موفق و سلامت باشی عزیزدلم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

من تو اوج بدبختی اونم نتونستم درس بخونم مهندسی قبول شدم یکی گفت تو قرعه کشی دانشگاه قبول شدی. بابامم که تمام ورشکستگی هاش و من جمع کردم اون سال و کار میکردم به جای کنکور خوندن گفت چرا درس نخوندی که تهران قبول بشی!

داستان زیاده خیلی اوقات شام نداشتیم پیاز و گوجه سرخ شده میخوردیم ماست میخوردیم یا کشک ظهرا دبیرستانی ...

الهی. چقدر سختی کشیدی ولی تونستی خودتو بکشی بالا عزیزدلم. درکت میکنم منم به اندازه شما نه ولی تو کودکی و نوجوانی ام سختی های زیادی کشیدم الان هر وقت احساس کنم یکی زندگی براش سخت گرفته سعی میکنم کمک کنم تا اون حسای بد منو اون تجربه نکنه. دختر خوب من الان دیگه ۴۰ سالمه و فهمیدم زندگی یه جایی جواب تمام زحمت هاتو تمام خوش قلبی هاتو بهت میده . اونجا که گفتی وجدانم اجازه نمیداد کارت نکشم کیف کردم .مطمعن باش خدا حواست بهش هست و این کارهات پاداش خوبی برات خواهد داشت. حالا که اینقدر با سواد و اهل مطالعه ای بهت پیشنهاد میدم کتاب آیین زندگی دیل کارنگی و کتاب  هنرظریف بی خیالی اثر مارک منسون رو بخون مطمعنا خیلی کمکت میکنن که انرژی با ارزشت رو برا افرار حسودی که فقط تنها هنرشون اینکه بخوان بخاطر حقارت خودشون سطح بقیه رو پایین بکشن تا روحشون ارضا بشه این انرژی رو صرف اونا نکن. انشالله محکم قدمهاتو بردار و یه پزشک موفق و با وجدان شو. و تا اونجایی که میتونی نزار بقیه درد تو رو تجربه کنن

الهی. چقدر سختی کشیدی ولی تونستی خودتو بکشی بالا عزیزدلم. درکت میکنم منم به اندازه شما نه ولی تو کود ...

ولی من زندگیم جواب تمام تلاش ها و دلسوزی هام و برعکس داد. زیاد به این دنیا دلخوش نباشید 

ولی من زندگیم جواب تمام تلاش ها و دلسوزی هام و برعکس داد. زیاد به این دنیا دلخوش نباشید

نه عزیزم یه تجدید نظری تو نوع دلسوزی هات و روش تلاش هات بکن. خیلی از ماها که خودمم بودم فکر میکردم دارم دلسوزی میکنم دارم خوبی میکنم ولی هر چیزی روش و اندازه و قاعده داره من تازه فهمیدم که خیلی وقتا ماها نیت مون خوبه و درسته ولی کلا زدیم جاده خاکی و چون به مسیر اصلی نمیرسیم گله از خدا میکنیم. و اینکه واقعا دلخوش به دنیا نیستم ولی بی اندازه به لطف و بخشندگی خداوند دلخوش و مطمعن هستم