2777
2789

بگی اهل دوستی نیستم و.دوس دارم واس ازدواج با کسی اشنا بشم بد هست یا خوب؟؟؟؟ اگ کسی اینو بگه چ فکری راجبهش میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف کن چی شده؟

پسرعموی خودم... خانواده هارو درجریان گذاشت و ما باهم به قصد ازدواج دوست شدیم و رابطه هدفمند داشتیم که همه جور سواستفاده ای کرد و بعدش کات کرد چندشب پیشم تهدید کرد عکسامو پخش می‌کنه نفله

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

پسرعموی خودم... خانواده هارو درجریان گذاشت و ما باهم به قصد ازدواج دوست شدیم و رابطه هدفمند داشتیم ک ...

از تهدید نترس تهدید جرم اش اعدامه برو ازش شکایت کن یا اظهارنامه واسش رد کن میترسه میکشه کنار

از تهدید نترس تهدید جرم اش اعدامه برو ازش شکایت کن یا اظهارنامه واسش رد کن میترسه میکشه کنار

خانوادم می‌دونم به پلیسا هم گفتم، خیلی توهین کرد به خودمو خانوادم منم جوابشو دادم گفتم مزاحم شی نابودت میکنم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ولی همین و به دختر میگی اسمت رو هول میزاره و الان جوری شده که میگن بیا حال دوست بشیم بعد!! ولی متاسفانه بیشترین آسیب دوستی برا دختر هست و پسر بدون تعهد به نیاز های عاطفی و...میرسه و اگه عوضی باشه دختر و بازی میده و ازش سوع استفاده می‌کنه.

پس آشنایی با قصد ازدواج و در چارچوب بیشتر به نفع خود دختر هست

شاید هنوز دیر نیست...