2777
2789
عنوان

انسان به فضا نرفته 🌌🪐

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 108 پست
مأموریت‌های آپولو بین سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۲، انسان‌ها رو به ماه بردن. ماه خارج از جو زمین هست، تقریبا ...

پروژه ی آپولو دروغه و تمام عکسا و فیلماش تو استودیو های سینمایی آمریکا ساخته شدن

تا حالا از خودت نپرسیدی اون زمان که امریکا میلیاردر نداشت به ماه رفت و برگشت ولی الان با وجود جف بیزوس و بیل گیتس و ایلان ماسک یکیشون هم نتونستن یکبار به ماه برن .. چرا به نظرت ؟ اصلا بحث پولم نیست چون پول این عزیزان خیلی بیشتر از این پروژه های اپولو هست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

والله میتونن خارج شن بیرون میان حتی پیاده روی هم میکنن تو فضا یه سرچ بکیند تو گینس فضا نوردهی رقابت ...

اونایی که شما میگید درون جو زمین هست بیرون از جو زمین هیچکس نرفته دوست عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام دانشمندان بزرگ میگن انسان رفت ماه و برگشتبعد ایرانی با فیزیک منفی و مدگل توی یوتیوب میگن زمین ت ...

حالا بهت بخندیم یا چی؟ تمام دانشمندان بزرگ میگن؟ اسم چهارتا دانشمند بزرگ رو ببر که به سفر به ماه اعتقاد داره؟ یه فیروزنادری بود و یه انوشه انصاری ... انوشه که خودش فقط داخل جو زمین رفته و برگشته بیرون نرفته ... فیروز نادری هم تو برنامه تلویزیونی گفت من بیشتر نمیتونم صحبت کنم چون ناسا فردا میاد منو میبره بازخواست میکنه

شما از نظر علمی بیا بگو انسان چطوری میتونه خارج از جو بشه که تمام قوانین فیزیکی و شیمی و زیستیش با داخل جو زمین فرق داره ؟ اون دنیا دیگست این دنیای دیگه

سرچ زدم ،فقط ماه و زمین جای دیگه نرفتن اگرم رفتن شما میدونی

علوم سوم دبستان 

ما تو یه جایی هستیم به اسم فضا ! 

فضا شامل بی نهایت کهکشانه 

یک کهکشانش اسمش راه شیریه 

تو راه شیری منظومه شمسیه 

کره زمین و قمر یعنی ماه !و خورشید و ۷ تا سیاره دیگه 

توشیم 🤗 

دخترای گلم 

پس چی شد 

بین زمین و ماه و خورشید و ستاره ها ، فضا قرار داره 

هر کسی بخواد بره ماه اول وارد فضا میشه بعد میره ماه 

اونایی که شما میگید درون جو زمین هست بیرون از جو زمین هیچکس نرفته دوست عزیزم

یعنی ماه جز جو زمینه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

شما یه کار کن 

تو گوگل سرچ کن اندازه جو زمین به کیلومتر 

بعد فاصله زمین تا ماه 

اگر فاصله ماه بیشتر بود که هست قطعا 

معلوم میشه که ماه قطعا و حتما و منطقا! از جو زمین بیرونه 

یعنی ماه جز جو زمینه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما یه کار کن تو گوگل سرچ کن اندازه ...

جایی که من نوشتم ماه جزو جو زمینه رو نشون بده؟

پروژه ی آپولو دروغه و تمام عکسا و فیلماش تو استودیو های سینمایی آمریکا ساخته شدنتا حالا از خودت نپرس ...

بله درسته من حتی یه فیلم دیدم داشت لایو زنده با دانشجو ها میزاشتن تو فضا گفتن دستمال خیس فشار بده خب اب نباید سقوط کنه شروع کرد سقوط کردن و فورا لایوقطع کردن 

یعنی ماه جز جو زمینه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما یه کار کن تو گوگل سرچ کن اندازه ...

اندازه جو زمین = ده هزار کیلومتر 

فاصله زمین تا کره ماه = سیصد و هشتاد و چهار هزار و چهارصد کیلومتر !!!

مدگل رو خوب اومدی الان هرکی یه دوربین دستش گرفته داره چرندیات میگه ملت ساده بدون هیچ علمی باور میکنن

طرف پدرش دراومد تا ثابت کنه زمین گرده بعد چهارتا بیسواد برگشته به هزار سال پیش 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

اندازه جو زمین = ده هزار کیلومتر فاصله زمین تا کره ماه = سیصد و هشتاد و چهار هزار و چهارصد کیلومتر ! ...

خب کسی مگه حرفی غیر این زد ؟

طرف پدرش دراومد تا ثابت کنه زمین گرده بعد چهارتا بیسواد برگشته به هزار سال پیش

علم فیزیک با تجربه و آزمایش بدست میاد

یعنی چیزی که تجربه و تست نشه زیرمجموعه ی علم فیزیک نیست

شما علم فیزیک رو با داستان سرایی اشتباه گرفتی فک کنم

طرف هرکسی میخاد باشه هرچیزی میخاد بگه باید تجربه بشه تا اثبات بشه

امروز من میگم هیچ انسانی از ماه خارج نشده دلیل  فیزیکی دارم مثل میلیون ها ادم که این سوالو دارن و هیچکسی قادر نیست پاسخ بده 

خود باز آلدرن اعتراف کرده اینو ولی شما میخای به زور بگی انسان به ماه رفته؟

علم فیزیک با تجربه و آزمایش بدست میادیعنی چیزی که تجربه و تست نشه زیرمجموعه ی علم فیزیک نیستشما علم ...

مثل اینکه حواست نیست چیو ریپلای کردم کاش یکم کامنتارو بخونی 

بعدم هرچیزیو باعلم فیزیک میخوای توجیح کنی؟

باشه شما فیزیکدانو عاقل بقیه بیسواد 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

اندازه جو زمین = ده هزار کیلومتر فاصله زمین تا کره ماه = سیصد و هشتاد و چهار هزار و چهارصد کیلومتر ! ...

لا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطانٍ" یعنی قادر بر نفوذ نخواهید بود، مگر با نوعی سلطه و قدرت که شما فاقد آن هستید. و منظور از سلطان، قدرت وجودی است، و سلطان به معنای برهان و یا مطلق حجت است، و به معنای ملک نیز هست.

برخی دیگرگفته اند: آیه در مقام تعجیز علمی بشر است، یعنی اگر از نظر علمی می توانید به اطراف آسمانها و زمین نفوذ کنید و علم پیدا کنید، بکنید، در حالی که نمی توانید مگر علمی که خداوند به شما بدهد. بنابراین مراد از «سلطان»، علم و دانش است 

علم و دانش خارج شدن از زمین فقط خدا می دونه اونم زمانی یه آدم بهش دست پیدا میکنه که خدا رو بشناسه بتونه  به خدا نزدیک بشه اون موقع همه علما بهش داده میشه 

و تو قرآن خدا گفته همه آدما جمع بشن نمی تونن یه پشه بسازن انوقت می تونن برن کرات دیگه کشف کنن؟؟؟

مثل اینکه حواست نیست چیو ریپلای کردم کاش یکم کامنتارو بخونی بعدم هرچیزیو باعلم فیزیک میخوای توجیح کن ...

فرقی نداره چه زمین گرد باشه چه سفر به ماه چه وجود دایناسورها

یکی میاد یه چیزی تعریف میکنه ما بگیم چشم؟؟ پس تحقیقات چی 

لا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطانٍ" یعنی قادر بر نفوذ نخواهید بود، مگر با نوعی سلطه و قدرت که شما فاقد ...

شاید انسان بتونه بفهمه که کرات دیگه هستن ولی هیچ وقت نمی تونه بهشون دسترسی پیدا کنه مگه اینکه به علمی که خدا میدونه دسترسی پیدا کنه مطمعنن بشر تا زمان حضرت مهدی نمی‌تونه از جو‌خارج بشه