2777
2789
عنوان

انسان به فضا نرفته 🌌🪐

1072 بازدید | 108 پست

منم سالها فکر میکردم انسان به فضا ( خارج از جو ) رفته حتی فکر میکردم آدما تونستن به مریخ برن ! بعدا کم کم فهمیدم توی دانشگاه که آدما میگن فقط به ماه رفتن یکم که تحصیلاتم رفت بالا و چون به فیزیک کیهانی علاقه داشتم فهمیدم امکان خروج انسان از جو زمین نیست 

فقط آدما به ایستگاه های فضایی میرن که داخل جو زمینه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همش دروغه کسی نمیتونه از جو زمین خارج بشه ولی در واقع هیچکی ماه یا فضا یا حتی کره زمین رو ندیدن

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

مأموریت‌های آپولو بین سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۲، انسان‌ها رو به ماه بردن. ماه خارج از جو زمین هست، تقریباً ۳۸۴,۴۰۰ کیلومتر فاصله داره.

ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) هم در مدار پایین زمین (LEO) هست و تقریباً در ارتفاع ۴۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار داره که یعنی خارج از جو زمین جو خیلی رقیق‌تر از سطح زمین ولی هنوز خیلی نازکه

پس کره ماه چی؟ اونم نه؟

تو تیک تاک چنتا ویدیو وایرال شده که میگن اصلا ماه یا فضا نرفتن و همش دروغه

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

تمام دانشمندان بزرگ میگن انسان رفت ماه و برگشتبعد ایرانی با فیزیک منفی و مدگل توی یوتیوب میگن زمین ت ...

مدگل رو خوب اومدی 

الان هرکی یه دوربین دستش گرفته داره چرندیات میگه ملت ساده بدون هیچ علمی باور میکنن

مأموریت‌های آپولو بین سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۲، انسان‌ها رو به ماه بردن. ماه خارج از جو زمین هست، تقریبا ...

این میشه تقریبا ۵۰ سال پیش چطور اونموقع تونستن برن ماه ولی الان با این همه پیشرفت تکنولوژی نمیتونن برن؟ خیلیا میگن سفر به ماه دروغ بوده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بله درسته طبق آیات قرآن بعد از جو زمین آسمان های دیگه آفریده شده که از زمان حضرت پیامبر درهای آسمان کلن بر روی اجنه بسته شد همه اینا الکی چون هیچکس نمی توپه از جو زمین خارج بشه جز یه نیروی  خیلییییی قدرتمند که خدا تو قرآن گفته اونم فقط روح و فرشتگان هستن واسه همین پروژه های مثل سرن مدام دنبال این هستن از جو خارج بشن ولی شکست می خورن چون می خوان راه رو بر روی شیطاین باز کنن ولی نمی توننن