2777
2789
عنوان

لبخنده لثه ایییی🥲🥲🥲

128 بازدید | 13 پست

من دندونام سفید صاف و یکدسته لبامم خیلی خوبه ولی میخندم اصلن قشنگ نمیشم لثم معلوم میشه 

کسی مثله من هست  کخ ماری انجام داده باشه خوب شده باشه؟

خوبه که خاصه 

لبخندت که از حس شادی میاد رو بد در نظر نگیر و اهمیت نده به اونی که باعث میشه حس خوبت از بین بره

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه 🥲😭چیش خاصه

چون جمعیت کمی این زیبایی رو دارن از کجا معلوم اگر جمعیت شما زیاد بود و ما هایی که مثلاً بهمون میگن عادی کم بودیم عجیب نمی‌ شدیم؟ ببین اینا همش حرفه و اینکه اونا زیاد همچین لبخندی رو ندیدن ولی تویی که همیشه قراره هر وقت حس شادی و خوشحالی اومد سراغت بخندی پس به درک و گور ... به خودت اهمیت بده و همش بخند مندی جونم

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

قربونت با این دیده زیبایی که داری😍❤️

سلامت باشی جانم 🌹🌹