2821
2789
عنوان

پارتنرم نصف شبی منو وسط خیابون دید

318 بازدید | 15 پست

بچه ها دوست پسرم خیلی ادم غیرتی و تعصبیه بعد من بهش گفتم خونه ام ولی رفتم سراغ مامانم،بیرون محل کارش منظر بودم بیاد،البته منو خواهرم سوار ماشینم بودیم و داشتیم کیک میخوردیم بعد یک دفعه خواهرم گفت اونجاست دیدم اونم مبهوت همین طوری زل زده بمن از تو ماشینش چنان حالش بد بود که دست براش تکون دادم فقط نگام کرد ی عالمه پسرم سوار ماشینش بودن همشون داشتن نگاهم میکردن بعد زنگ زد گفت برو خونه کارت دارم.

وایی دروغم بهش گفتم امروز مامانم نمیره سرکار نمیدونم حالا چی بگم از همه بدتر اون محلم فقط جای دور دور شماره دادنه اونم این ساعت توی ی شهر کوچیک.

بدم از این اومد دوستاش همه هم زل زده بودن بهم یعنی میشناختنم؟همین طور مبهوت همو میدیدم!بهم گفته بود با دوستاش میره بیرون

خب جرم نکردی که با خواهرت بیرون بودی

فقط کاش راستش گفته بودی بهش

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش بگو یهو ی کاری پیش اومد با خواهرم اومدیم بیرون الکی بگو زنگ زدم ک خبر بهت بدم  در دسترس نبودی حتی فرصت پیام دادن نداشتم ..  بگو مادرم زنگید گفت زود بیاین دنبالم دوستش حالش بد شده بود بردیمش بیمارستان . چ میدونم یچی بگو دیگه😂اینهمه دروغ

بچه ها اینقد روشن فکر نباشین اخه دروغ دروغه دیگه

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز