2777
2789

خونه پدری منو همسرم تویه شهره ما ازدواج کردیم اومدیم یه شهر دیگه خواهر شوهرم هروقت میاد شهر ما میاد خونه ما کلی اقوام هم دارن ولی میاد اونجا میاد من باید غذا درست کنم کلی هم شوهرش هست معذب بشم بعد وقتی ما میایم خونه پدری هروقت من خونه پدر شوهرم هستم هیچی نمیگه همینکه من میام خونه بابام شوهرمو همه ی خانواده جز منو دعوت می‌کنه اینقدر بدم گرفته که نگو بعد منم خیلی مشتاق نیستم که برم چون مثل اینکه دوستش با شوهرمن همو میخاستن کسی که رابطشون رو جوش داده هم خواهر شوهرمه ولی نشده هروقت منو میبینه به چی راجب این میگه که دل من خون بشه خونه خودمون هم میاد همین کارو می‌کنه چیکار کنم دیگه خونه من میاد کسی اینقدر احساس زرنگی می‌کنه دوست ندارم من براش بپزمو بشورم خانم بعد اینجوری کنه  شما بگین چیکار کنم ؟؟؟

خدایا شکرت🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل اینکه بیاد شهر شما برو خونه بابات

خب خبر که نمیده یهو میبینی زنگ زد گفت کجایین شوهرمم میگه خونه سریع میان بعد هم خونه بابام تو محله اونا هست نمیتونم الکی بگم خونه بابام هستم 

خدایا شکرت🫶🏻

اینجا ایراد از شوهرته که بدون تو میره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

موقعی که اومدن خونت خودتو بزن ب مریضی و بیوفت

به شوهرت بگو هرکاری خودت بکنی

مثلا ی مرغی بگیر کباب كن

اصلا ب هیچی دست نزن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب خبر که نمیده یهو میبینی زنگ زد گفت کجایین شوهرمم میگه خونه سریع میان بعد هم خونه بابام تو محله او ...

تدارک نبین با تاخیر غذا آماده کن 

اصلا به خودت سخت نگیر ...خوابت اومد برو بخواب 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

وقتی میخاد بیاد بگین نیستیم

خب خونه بابام اینا باهم توبه محله هستن نمی‌تونیم دروغ بگیم بعد به شوهرمم زنگ نمیزنه بعضی موقع ها حال احوال پرسی دیگه اون خب نمیدونه این میخواد بیاد اول نمیگه اومدیم بعد که شوهرم بگه خونه هستیم دیگه میگه ما میخاییم بیایم خونتون 

خدایا شکرت🫶🏻

يعني به شوهرت ميگه دعوت خونه ماييد شما رو بايد جدا دعوت كنه اخه اكثرا واسه دعوت زنگ به زن يا شوهر ميزنن ميگن فلان روز بياين 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

اسی چرا رودروایسی داری رک بگو خیلی دلم میخواد بیام خونتون متاسفانه شما دعوت نمیکنی 

یه ۳بار تیکه بنداز ببین چیکار میکنه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

[QUOTE=391768443]اینجا ایراد از شوهرته که بدون تو میره[/QUOTE خب اون خونه پدرشه وقتی کل خانواده میرم این نمیتونه بگه من تخم مرغ میخورم شما برین بعد هم میگه خواهرم گفته خانما نیست وگرنه کاش میومد

خدایا شکرت🫶🏻

همسرت نبایدبدون شمابره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با سیاست رفتار کن

کاغذ قلم بیار بگم😎

این سری که اومد کلی خوش خدمتی کن و پذیرایی کن... بعد یه جور سیخونکش کن... از یه چیزی بگو که بسوزه یا موفقیتات... خوشی های نامزدی، آشنایی یا هرچی

بعد که از دوستش تعریف کرد(اگه پیش شوهرت باشه که عاااااالیه) بگو خجالت نمیکشی میخوای طندگی منو خراب کنی

من بهت چه بدی کردم این همه ازت پذیرایی کردم که بیای اتیش بیاری تو زندگیم من جدا شم چی بهت میرسه... به هیچ عنوان از فوش و نفرین استفاده نکن و تمام این حرفا با گریه و بغض باشه خیلی حداست به زبونت باشه که حتی اگه اون فوش داد تو فقط سکوت کنی و بگی ازت توقع نداشتم قصد خراب کردن زندگی داداشتو داشته باشی...

هیچی دیگه کارو جمع کردی✌️

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘