2777
2789

سلام من با خانواده همسرم توی ساختمونیم و سر خیلی چیزا اختلاف داریم چن ماه قبل هم دعوای بدی کردیم و کلی حرف بارمن شد که خودمم بی تقصیر نبودم 

همسرم هم با خانوادم قط رابطه س باهاشون رفت وامد نداره  خواهرم یکساله عقده و توی هیچ یک از مراسماش نبوده

حالا من چن ماهه خونه پدرشوهرم نمیرم با مادرشوهرم حرف نمیزنم و هرشب پدرشوهرم میاد دخترمو میبره و بعد چن ساعت میاره (قبلا خودم هرشب میرفتم بعد دعوا نمیرم و دخترمم نمی برم) قبلا مهمون میومد میرفتم کمک میکردم با مهمونا مینشستم و غیره ولی الان فقط سلام علیک می کنم میام حونه م درحالی ک خود همسرم حتی شام و ناهارشم خونه مادرش میخوره و درکل برای خواب میاد 

همسرم هم باهام سرده و کلا طرف خانوادشه

حالا من موندم ک ایا رفتارم سر این سرد بودن با خانوادش درسته؟ چون واقعا دیگ برای این زندگی نمیدونم چیکار کنم ک درست شه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

منم و شرایط توام.اره پیش میاد خب منم خیلی کوتاه میام ولی دیگه بعضا از حد میگذرن و دیگه نمیرم.البته شوهرم میگه حق باتوعه ولی بعد مثلا یماه میگه عیب نداره برو پایین

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه باید اشتی کنی تا درست شه وگرنه رابطتتون هر روز بدتر میشه

ببا کی آشتی کنم؟ با مادرشوهری ک لذت میبره از اینکه همسرم منو نادید میگیره یا پدرشوهری ک سرکوفت بیماری پدرم و سرم زده کلی بهم توهین کرده یا خواهرشوهری ک زنگ زده گفته داداشم دق دادی و ب حرف منه اگه بگم نگهت نمی داره

یا شوهری ک بودونبودم براش مهم نیس و شکمشو خونه بقیه سیر نمی کنه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
منم و شرایط توام.اره پیش میاد خب منم خیلی کوتاه میام ولی دیگه بعضا از حد میگذرن و دیگه نمیرم.البته ش ...

نه همسرم منو مقصر میدونه ک چرا ب حرفشون نیستی 

نادیدم میگیره خودش میشینه خونه مامانش با دخترم و به همه ثابت میکنه ک شما اولویت ترین از همسرم

نه همسرم منو مقصر میدونه ک چرا ب حرفشون نیستی نادیدم میگیره خودش میشینه خونه مامانش با دخترم و به هم ...

واقعا سخته.البته شوهر منم اوایل ازدواج طرف مادرش بود.بعد دید هرچی میگه چیزی نمیگم و کاملا حق با منه بعد سه سال دق دادن من ،پشتم دراومد.البته که فرقی به حالم نکرد فقط از لحاظ روحی بهتر میشه آدم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
واقعا سخته.البته شوهر منم اوایل ازدواج طرف مادرش بود.بعد دید هرچی میگه چیزی نمیگم و کاملا حق با منه ...

خیلی تو شرایط بدیم خیلی بده تو خونه ای باشی ک همسرت جتی دستپختتم نمی خوره

خیلی تو شرایط بدیم خیلی بده تو خونه ای باشی ک همسرت جتی دستپختتم نمی خوره

بمیرم برات خواهر .خیلی سخته درک میکنم‌با این شرایط آشتیم کنید بدتر سواستفاده میکنن.خدا خودش کمکت کنه

بمیرم برات خواهر .خیلی سخته درک میکنم‌با این شرایط آشتیم کنید بدتر سواستفاده میکنن.خدا خودش کمکت کنه

دقیقا امیدم خداست 

هربار دعوا شده خودم بعد چن روز رفتم حتی با بدترین توهینا گفتم عیب نداره همسرم خوشحال میشه ولی این همسر قدمی برای خوشحالی من برنداشت نشستم پیش همشون گریه ک چرا خونه غذا نخوره گفتن اینو از خودت بپرس ک چرا همسرت فراریه....ب والله ب امام حسین قسم ازم فراری نیس شما باعثش شدین

همه مشکل دارن عزیزم

منم تو زندگیم اینقدر مشکل دارم که حد نداره ولی خب باید درستش کنیم ، منم همش به فکر طلاق بودم و میگفتم باید طلاق بگیرم ولی خب با این یکی طلاق بگیرم ، بعدی رو میدونم چه اخلاقای گهی داره ؟؟؟؟

من همسر داری مومنانه استاد حسینی رو شرکت کردم ، دوره اش تو ایتاعه ، فعلا که اوضاع خوبه و شوهرم بهتر شده ، شمام سرچ کن و بخون شاید کمکت کرد ، زندگی شما در مقابل مشکلات من هیچی نیست ، پس شمام میتونی تلاشت بکن لطفا ، الکی زندگیت نده دست خاندان شوهرت بچرخونن ، شما بیا شرکت کن مباحث بخون عمل کن نشد بعد بیخیال شو برو طلاق بگیر حداقل بعد طلاق وجدان درد نگیری ، من تا پای طلاقم رفتم ولی خب با خودم گفتم بذار یه بارم شده همه توانم بذارم اگه درست نشد ۱۰ سال دیگه حسرت نخورم که کم کاری کردم 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16675416/زندگیم?page=1

این تاپیکم بخون 

این خانوم به من معرفی کردن ، منم رفتم کانال نتایج دوره رو خوندم ، لطفا شمام پشت گوش ننداز ، و حتما بخون ، تو این کانال مشکلاتم گفتم ، شوهرم الان یه ماهه رفته سر یه کاری واستاده ، خیلی بهتر شده ، مطمئنم شوهر شمام بهتر میشه 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
دقیقا امیدم خداست هربار دعوا شده خودم بعد چن روز رفتم حتی با بدترین توهینا گفتم عیب نداره همسرم خوشح ...

با اجازت تاپیکاتو خوندم،قلبا برات ناراحت شدم.خیلی سخته شرایطت .اگه بچه نداشتی میگفتم فقط جداشو،ولی بخاطر بچه باید سعی کنی درستش .هرچند که اصلا نمیدونم چجوری

تاپیکات از اول خوندم 

متاسفانه اعتماد به نفس و عزت نفست پایینه ، دختر یکم عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باش ، خودت دست بالا بگیر ، اینقد خودت به خودت توهین نکن جلوشون ، اینقدر باهاشون به کل کل نذار و بحث نکن و اون طرفم گریه نکن اصلا ، خودت کنترل کن ، تمام مشکلاتت بخاطر اینکه رابطه صمیمی و بر حسب احترام با شوهرت نداری ، لطفا به حرفم گوش کن و این دوره که بهت پیشنهاد دادم حتما شرکت کن ، من یقین دارم شوهرت درست میشه و اتفاقا تو پتانسیل اینو که شوهرت و زندگیت درست کنی داری ، حتی مطمئنم رابطه شوهرت با مامان بابات و خانوادتم درست میشه پس تمرکزت بذار روی شوهرت 

لطفا به حرفم گوش کن تو مشکلاتت اونقدر عمیق نیست که نشه درستش کرد . 

تاپیکات از اول خوندم متاسفانه اعتماد به نفس و عزت نفست پایینه ، دختر یکم عزت نفس و اعتماد به نفس داش ...

مرسی عزیزم از وقتی ک برام گذاشتی 

علت عمده مشکلاتم خودم و همسرمه  

چشم

با اجازت تاپیکاتو خوندم،قلبا برات ناراحت شدم.خیلی سخته شرایطت .اگه بچه نداشتی میگفتم فقط جداشو،ولی ب ...

دقیقا سعی می کنم درست کنم ولی راه هایی ک میرم نتیجه ی عکس میده