2777
2789
عنوان

جدیدان خیلی به دوستام حسودی میکنم

462 بازدید | 41 پست

حسودی که نه ینی غبته میخورم

حس میکنم همه دارن پیشرفت میکنن نمیدونم

همه با ادمایی تو رابطه ان که وضع مالی خوبی دارن

هعی کادو گل اینور اونور

منم با یکی تو رابطم فعلا شرایط مالیش خیلی مناسب نیس ماشین نداره یکم سخته

درسته خودم انتخاب کردم پسر خوبیه بهم توجه میکنه مراقبمه و اینکه منو واسه خودم میخواد مطمئنم چون ما تو این یکی دو سال رابطه جنسی نداشتیم حتی یک بار

بد برداشت نکنین ازم ها🥲ولی منم کادو میخام گل بی مناسبت میخوام کافه های خشگل میخوام

هعی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین نمیشه یه نسخه برا همه پیچید 

اما بنظرم اگه هدفت ازدواجه همونقد که اخلاق مهمه پول هم مهمه 

تاثیر پول و رفاه روی زندگی نمیشه نادیده گرفت

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ببین نمیشه یه نسخه برا همه پیچید اما بنظرم اگه هدفت ازدواجه همونقد که اخلاق مهمه پول هم مهمه تاثیر پ ...

نمیدونم چیکار کنم

وسط رابطه نمیتونم به خاطر پول ولش کنم:)))دوسش دارم

گول زندگی دیگرانو نخور واقعا یکی میشناسم زنشو برده سفر بهترین هتل و کادوها بهش میده ولی مدام خیانت میکنه زنش بیخبره

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

ولی اگه مثلا از استوری های دوستات و اطرافیانت برداشت میکنی خیلی براشون خرج میکنن یا رابطشون عالیه تجدید نظر کن 

استوری همیشه نشونه بی نقصی تمام ابعاد رابطه نیس 

شاید طرف یکی دوباری که گل گرفته رو گذاشته که به بقیه این وایبو میده که همیشه درحال گل گرفتنه 

من خودم یه دوست دارم تو رابطه نیس ولی برای سوزوندن یه نفر هرگلی اینور اونور دستش میاد استوری میکنه که فقط همون یه نفر فکر کنه اینا رو پارتنر خفنش میاره هر بار حتی کادو های مختلف و خیلی چیزا میذاره ولی همش الکیه

یا اصن تو از کجا می دونی پارتنر بقیه چقدر خود شخصو دوس داشته باشن یا بشه برا رابطه طولانی مدت روشون حساب کرد.

همهههه اینا به کنار بله خدارو چه دیدی شما هم یه روز آره