2777
2789

حالم خیلی بده فکرکردم بابام حمایتم میکنه ولی میگه فقط دولتی شهر خودمون ازش متنفرم من به امید اینکه برم یک شهر دیگه و زندگیم بهتر شه و برم خوابگاه زندم چیکار کنم چطوری هندل کنم کلا سه تومن پس انداز دارم

من میخوام برم 

بابام بنده خدا کلا سیب زمینیه 

داداشم راضی نمیشه  

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا قبل کنکور بابام بهم میگفت شهر دیگه قبول شدی میزارم بری موقع انتخاب رشته که شد گفت نهههههههه، ...

وای دقیقا بابای منم همینطوری شده . هرچی میگم قبول نمیکنه

چرا اینطورین ایتا

دانشگاه دور سختیای خودش رو داره مخصوصا اگه خوابگاهی باشی 

من دانشگاهم ی استان دیگه س با طرز فکر شما پیش رفتم 

زندگی در خوابگاه خیلی تحمل میخواد فکر کن به اتاق 6 نفر به بالا آدم  هیچوقت تایم خواب و بیداریت دیگه دست خودت نیست مثل خونه نیست مادرت ببینه خوابی پتو بکشه روت و لامپ رو خاموش کنه   

اونجا شما خوابی لامپ روشن میشه دادو بیداد شروع میشه و... 

کلی دعوا ،توهین و دزدی اونجا ممکنه برای شما اتفاق بیافته  حتی اخراج از خوابگاه  و درگیری با سرپرستها

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️

وای دقیقا بابای منم همینطوری شده . هرچی میگم قبول نمیکنهچرا اینطورین ایتا

همینن دیگه دل نگرونن 

فقط از من به تو نصیحت اصلا باهاشون بحث نکن هرکار میخوای بکنی با زبون خوش برو جلو 

دانشگاه دور سختیای خودش رو داره مخصوصا اگه خوابگاهی باشی من دانشگاهم ی استان دیگه س با طرز فکر شما پ ...

والا من خونه خودم بودم مامانم روم پتو نمیکیشد لامپ خاموش کنه تو خونه ماهم همش دعوا بود . فقط یک سوال دانشگاه آدم میره شهر ویگه خدایی وقت میشه کارم بکنه؟؟؟ آخه ساعتاش خیلی بده بعد اکثر کارا یک تایم یا دو تایمن پاره وقت

همینن دیگه دل نگرونن فقط از من به تو نصیحت اصلا باهاشون بحث نکن هرکار میخوای بکنی با زبون خوش برو جل ...

دقیقاااا منم به این نتیحه رسیدم چون هرچی میگم آخرش به بی احترامی میکشه ولی میترسم شهر دیگه قبول بشم و حمایتم نکنن از صفر که نمیتونم شروع کنم 

والا من خونه خودم بودم مامانم روم پتو نمیکیشد لامپ خاموش کنه تو خونه ماهم همش دعوا بود . فقط یک سوال ...

خونه شما هر چقدر بد باشه خوابگاه جهنمه 

بله میشه  ولی سال اول کار نکنید اول شهر رو بشناسید چطور ادمایین بعد 

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️