2777
2789
عنوان

کسی رشتش مدیریت بازرگانی بوده

45 بازدید | 5 پست

من رشتم انسانی بوده و زیاد ریاضی بلد نیستم، از پایه آموزش میدن یا باید خیلی از قبل بلد باشی؟ 

من اگه یاد بدن مشکلی ندارم ولی اگه پیش نیاز بخواد نه اصلا نمیدونم سینوس و مشتق و... اینا چیه

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

من بازرگانی نبودم ولی خب این رشته ها ریاضی عمومی ۱و۲ دارن .. و کاملا بستگی به استادت داره که در چه حد درس بده مثلا من استاد ریاضی ۱ افتضاح بود :/ دوران مجازی بود و عملا برگه ی من رو بچه ها نوشتن برام منم انسانی بودم و یک هفته تمام داشتم میخوندم ولی اصلا بلد نبودم... 

ولی استاد ریاضی ۲ ام خیلی خوب بود و کاملا وقت میذاشت تا متوجه شیم با اینکه مشتق مال ریاضی ۱ بود ولی چون توی ریاضی ۲ لازم بود از اول توضیح داد من تازه اون موقع فهمیدمش... ولی خب اصلا نگران نباش چون توی عصر ارتباطات و اینترنت هستیم .. یوتیوب هست هوش مصنوعی هست و هرچیزی که یاد نگیری رو میتونی پیدا کنی.. من ریاضی ۱ رو وقتی که پاس کردم اصلا نمیدونستم یوتیوب چیه :/ ولی تو ریاضی ۲ خیلی بهم کمک کرد ..گذاشته بودمش برای ترم آخر 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

من بازرگانی میخونم 

ریاضیات پایه دارین که توش فرمول ها رو داره طبق کتاب تدریس میکنن اگه میخوای کم نیاری فیلم آموزشی اینا باید ببینی بعدش هم ریاضی کاربردی ۲ که ادامه ریاضی پایه س

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دروسی مثل ریاضی 

اقتصاد خرد 

تحقیق در عملیات 

نیاز ب پایه ریاضی نسبتا خوبی دارن 

اصلا نگران هم نباش حتی استادت هم چیزی یادت نده میتونی با ویدیوهای یوتیوب صفر تا صد رو یاد بگیری 

استاد زوارقی خیلی خوب و اصولی ریاضی رو آموزش داده 

برای موفقیت توی بازرگانی سعی کن سطح زبانت رو عالی کنی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

دروسی مثل ریاضی اقتصاد خرد تحقیق در عملیات نیاز ب پایه ریاضی نسبتا خوبی دارن اصلا نگران هم نباش حتی ...

یعنی زبان ضعیف باشه نمیتونی؟ من درحد همون دبیرستان بلدم

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

یعنی زبان ضعیف باشه نمیتونی؟ من درحد همون دبیرستان بلدم

برای موفقیت توی هر رشته ای زبان لازمه 

خصوصا بازرگانی 

بیشترین کاربردش زمانی که میخوای وارد بازار کار بشی

توی دانشگاه میتونی در حد پاس شدن بگذرونی 

ولی یاد بگیری برای موفقیت کاری خیلی بهت کمک میکنه 

همینطور یادگیری برنامه های آفیس

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀