من بازرگانی نبودم ولی خب این رشته ها ریاضی عمومی ۱و۲ دارن .. و کاملا بستگی به استادت داره که در چه حد درس بده مثلا من استاد ریاضی ۱ افتضاح بود :/ دوران مجازی بود و عملا برگه ی من رو بچه ها نوشتن برام منم انسانی بودم و یک هفته تمام داشتم میخوندم ولی اصلا بلد نبودم...
ولی استاد ریاضی ۲ ام خیلی خوب بود و کاملا وقت میذاشت تا متوجه شیم با اینکه مشتق مال ریاضی ۱ بود ولی چون توی ریاضی ۲ لازم بود از اول توضیح داد من تازه اون موقع فهمیدمش... ولی خب اصلا نگران نباش چون توی عصر ارتباطات و اینترنت هستیم .. یوتیوب هست هوش مصنوعی هست و هرچیزی که یاد نگیری رو میتونی پیدا کنی.. من ریاضی ۱ رو وقتی که پاس کردم اصلا نمیدونستم یوتیوب چیه :/ ولی تو ریاضی ۲ خیلی بهم کمک کرد ..گذاشته بودمش برای ترم آخر
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
ریاضیات پایه دارین که توش فرمول ها رو داره طبق کتاب تدریس میکنن اگه میخوای کم نیاری فیلم آموزشی اینا باید ببینی بعدش هم ریاضی کاربردی ۲ که ادامه ریاضی پایه س
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.