2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر خودت آدمی که سابقه خودکشی داره مناسب این هست که به بچه های مردم درس بده؟ 

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

به نظرت اگه موفق باشه دغدغه ادامه تحصیل داره؟!😐تو گور میخواد استخدام بشه مگه؟

چرا باید طوری خودکشی کنه که ناموفق باشه؟بعد به نظرت کسی که به خود کشی رسیده دغدغه شغل و تحصیل داره دیگه؟

چرا باید طوری خودکشی کنه که ناموفق باشه؟بعد به نظرت کسی که به خود کشی رسیده دغدغه شغل و تحصیل داره د ...

دیگه ببخشید همیشه یه درصدی شانس ناموفق بودن هست شما اگه بلدی چطوری قطعی بمیره بگو.چرا دغدغه نداشته باشه پس خرجشو از کجا بیاره شاید پشیمون شده باشه 

خیلی ها هر غلطی میکنند هیچی نشده طرف مشروب میخوره زنا میکنه کلاهبرداری میکنه هنوز معلمه.خواستم ببینم ...

به احتمال ۹۹ درصد بله تا اینقدر تحقیق و سختیگیری میکنن

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

اینکه خیلیا خیلی کارها میکنن دلیل نمیشه ما کار خودمونو باهاش توجیه کنیم 

نمیگم کسی که سابقه خودکشی داره هیچوقت نمیتونه معلم شه اما اخلاقی نیست و بهتره قبل از اینکار درمان بگیره مشکلات شخصیش رو حل کنه تا به دیگران خصوصا به بچه ها که آسیب پذیر ترن لطمه وارد نشه 

معلم نقش پررنگی تو زندگی داره باید به لحاظ روحی سالم باشه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

آره...دلایل مختلفی برای خودکشی هست اینجام یه کسایی گفتن کسی که خودکشی بخواد بکنه روان سالم نداره

این درسته اما کمتر کسی تو دنیا هست که روانش سالم باشه همه بالاخره یه نقض دارن

دوست منم خودکشی اقدام کرده بود ولی فرهنگیان قبول شد اما دلیل نمیشه چون اینکارو کرده آدم بدی باشه

گاهی یه سری مسائل به آدم فشار میاره،،

و بنظرم دوستم خیلی هم آدم خوبیه و مناسب بچه هاس چون خودش ضربه دیده و نمی‌خواد بچه ها آسیب ببینن مثل خودش.

🎀🌸🍓🌱