2777
2789

من بخاطر بچه کوچیک داشتم نشستم باهاشون نرفتم 

پارک بودیم اونا رفتن فروشگاهی ک نزدیک بود 

وسایل پذیرایی ک گذاشته بودن مال خودشون  جمع کردن 

بنظر شما بی احترامی نبود؟خب من ک نشسته بودم حداقل نگفتن این باشه شاید خواستی بخوری 

اگه گفته بودن میگفتم نه جمع کنید 

ولی چون حتی تعارف نکردن و جمع کردن خیلی بهم برخورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضااح

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

هرجور اومدم نگا کنم ب قضیه واقعا بد بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

چي بگم والله. قضاوتشون نميكنم. شايد منظوري نداشتن يا تو فكر نبودن. چون ممكنه گاهي اين رفتارا پيش بياد. 

ولي من بودم جمع نميكردم. 

شما هم به دل نگير عزيزم. مطمعن باش عمدي نبوده

😘

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ببین من یه بار رفتم یه جایی بغد شوهرم اومد دنبالم اصلا حواسم نبود ظرف خوراکی هامو برداشتم و رفتم فرداش مامانم گفت وا خب میزاشتی بمونه بخورن اصلا به ذهنم نرسید اون موقع

ببین من یه بار رفتم یه جایی بغد شوهرم اومد دنبالم اصلا حواسم نبود ظرف خوراکی هامو برداشتم و رفتم فرد ...

منم همينو به اسي گفتم. گفتم گاهي پيش مياد و ادم حواسش نيست

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

منم همينو به اسي گفتم. گفتم گاهي پيش مياد و ادم حواسش نيست

من ناراحت شدم ولی عادی رفتار کردم بعد از چند مرتبه های مختلف متوجه شدم دوستم وقتی این دختره باهامون میاد کلا اخلاقش متفاوته