2777
2789
عنوان

میشه برای ما مجردا دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
تعداد ادمهای خوبی که خدا نیاز داره برای ما مجردا ۷یلی زیاده خواهررر🤣🤣🤣

😂🤣حالا ما همه خوبی هارو نخاستیم داشته باشه ولی نصفشو داشته باشه دیگه

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی بخودم اجازه ندادم وارد رابطه بشم مبادا نامحرم لمسم کنه، 35 سالم شده.. دیگه امیدی ب ازدواج ندا ...

منم الن تاپیک گذاشتم خستم

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

فک کنم تهش باید تن ب رابطه بدیمچاره ای نداریم ظاهرااونی ک باب میلمونه هیچوقت هیچوقت نمیادمن خسته شدم ...

دقیقا د عا نویس رفتی؟

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

شما چند سالته؟

۲۶

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم