میشه ازتون خواهش کنم برای من و همه دختررایی که سنشون داره بالامیره و نتونستن ازدواج کنن دعا کنید خدا خیییلی زود یه آدم خوب سر راهشون بزاره
اگه دعایی چیزی هم بلدید بگید لطفا تا بخونیم
از مجردی و تنهاییی خستم. سرکوب کردن احساساتم خیلی سخته،دوست دارم همسربودن مادر بودن و دوست داشتنو تجربه کنم
اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
تعداد ادمهای خوبی که خدا نیاز داره برای ما مجردا ۷یلی زیاده خواهررر🤣🤣🤣
😂🤣حالا ما همه خوبی هارو نخاستیم داشته باشه ولی نصفشو داشته باشه دیگه
اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.