2777
2789
عنوان

میشه برای ما مجردا دعا کنید

162 بازدید | 24 پست

میشه ازتون خواهش کنم برای من و همه دختررایی که سنشون داره بالامیره و نتونستن ازدواج کنن دعا کنید خدا خیییلی زود یه آدم خوب سر راهشون بزاره

اگه دعایی چیزی هم بلدید بگید لطفا تا بخونیم

از مجردی و تنهاییی خستم. سرکوب کردن احساساتم خیلی سخته،دوست دارم همسربودن مادر بودن و دوست داشتنو تجربه کنم

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی بخودم اجازه ندادم وارد رابطه بشم مبادا نامحرم لمسم کنه، 35 سالم شده.. دیگه امیدی ب ازدواج ندارم.. ورق برگشته باید وا بدی و حلال و حروم برات اهمیتی نداشته باشه.. حتی خدام دیگه ب محرم نامحرم اهمیتی نمیده

من حتی بخودم اجازه ندادم وارد رابطه بشم مبادا نامحرم لمسم کنه، 35 سالم شده.. دیگه امیدی ب ازدواج ندا ...

منم چنساله دعا میکنم ولی نمیدونم چرا نمیشه.خانواده خوبی ندارم و ازدواج برای من راه نجاته ولی نمیشه

منم میبینم خیلیا راحت و آزادن خیلیم زود ازدواج میکنن ولی خیلیا رعایت میکنن کلی دعا و التماس به خدا ولی نمیشه براشون

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

من حتی بخودم اجازه ندادم وارد رابطه بشم مبادا نامحرم لمسم کنه، 35 سالم شده.. دیگه امیدی ب ازدواج ندا ...

من دیدگاهم اینه خدا بنده هاشو ازاد گذاشته اختیار داده ک هر طور میخوان زندگی کنن تلاش کنن و بدست بیارن اینکه سمت کسی نری و انتظار داشته باشی خدا برات یهو معجزه کنه ی خفن بفرسته غلطه البته من خودمم تنهام و تو رابطه نرفتم هیچوقت

چه مثِ نازم🦩   ( https://t.me/NoronChat_bot?start=sec-hicfcjbeja )باهام حرف بزن

منم چنساله دعا میکنم ولی نمیدونم چرا نمیشه.خانواده خوبی ندارم و ازدواج برای من راه نجاته ولی نمیشهمن ...

اگ میتونی وارد رابطه شو

من ک حتی پسر خوبم طرفم نمیاد

اینا ک اومدن قصد سوء استفاده داشتن

من دیدگاهم اینه خدا بنده هاشو ازاد گذاشته اختیار داده ک هر طور میخوان زندگی کنن تلاش کنن و بدست بیار ...

خب شما بگو من الان چیکار کنم

خاستگارا خوب ندارم(منظورم از خوب اینه حداقل اخلاق خوب و لیسانس و شاغل.درآمد ده ب بالا باشه) 

اونیم ک میاد پیشنهاد میده قصد ازدواج نداره و هدفش چیزای دیگس

بنظرت با این دومی وارد رابطه بشم؟ 

اگ میتونی وارد رابطه شومن ک حتی پسر خوبم طرفم نمیاداینا ک اومدن قصد سوء استفاده داشتن

اون موقعی که ادمای خوب سر راهم قرار می‌گرفتند من فکر میکردم اشتباههه بخوام وارد رابطه بشم و ردمیکردم.الانم انگار کلا به چشم نمیام که کسی بیاد یا بقول خودت دنبال سواستفادن

اون موقعی که ادمای خوب سر راهم قرار می‌گرفتند من فکر میکردم اشتباههه بخوام وارد رابطه بشم و ردمیکردم ...

نمیدونم کی تو ذهن ما خونده بود ک آشنایی با جنس مخالف حتی ب قصد ازدواج گناهه

همونو خدا لعنتش کنه

خب شما بگو من الان چیکار کنمخاستگارا خوب ندارم(منظورم از خوب اینه حداقل اخلاق خوب و لیسانس و شاغل.در ...

والا گفتم که من خودمم تنهام سعی بیشتر تو اجتماع باشی و هر کسی جلو اومد بگو من دیگه حوصله این روابط ندارم قصدم ازدواجه اگر قصد شمام ازدواجه یمدت باهم اشنا شیم اگر قصد دیگه داری به سلامت این بهترین کاره

چه مثِ نازم🦩   ( https://t.me/NoronChat_bot?start=sec-hicfcjbeja )باهام حرف بزن

جمع نبستید.

چی؟