2777
2789
عنوان

بیاید کمک به پسر خاله ام

52 بازدید | 3 پست

سلام.خانواده مامانم تو یه روستا هست که بعضی وقتها نزاع دسته جمعی میشه.بعد خانواده مامانم تو هیچ درگیری شرکت نمی کنه. روز درگیری خاله ام در رو بسته بوده و نشسته بودن خونه .بعد نیروی انتظامی اومده روستا و چند نفر رو گرفته. بعد یکی از مأموران هجوم برده خونه خاله ام دیده در بسته است با پاش در رو زده و در خم شده .خاله ام هر کاری کرده در باز نشده بعد رفته توری پنجره رو پاره کرده و به صورت خاله ام و دختر خاله ام اسپری زده و رفته به چشم پسرخاله ام زده و کشون کشون پسرخاله ام رو بردن و تو راه هم یه ضربه با پشت تفنگ به سرش زده. خاله ام رفته دادگاه گفته به خدا به پیر به پیامبر من پسرم رو نداشتم بیرون بره و دادگاه هم گفته قسم برام مهم نیست و فیلم داریم اونم گفته خوب فیلم رو بررسی کن بخدا من پسرم خونه بود و اونم گفته هروقت عشقم بکشه فیلمو بررسی میکنم. به نظرتون چیکار کنیم به کجا بریم بخدا اون بدبخت تا کسی باهاش حرف نزنه حرفم نمیزنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.