2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر شما اینا قصدشون قطعا ازدواجه

ببین شاید باورش برات سخت باشه اما حدود ۲۴ سال پیش دوست ما که دیگه حکم فامیل داشت دوست دخترش میومد خونشون

پسرش میرفت خونه دوست دختره

کاری هم نمیکردنا باهم حرف میزدن

فیلم میدیدن و با خانواده هم معاشرت میکردن

اونا قصدشان ازدواج بود

بازم داشتیم که قصد ازدواج بود و خانواده ها اوکی بودن و برای شناخت بیشتر معاشرت میکردن بچه ها راحت تو خونه های هم

اما یه موردم داریم که بخاطر اینکه پسرش راحت باشه و سرش گرم باشه و حالش و ببره اینکارو میکنن

خود مامانه میگه عمرا پسرم زن بگیره

به هر خال شما احتیاط کن و خط قرمز هاتو رعایت کن

انشاالله که قصد ازدواجه

اما یه درصد اگر قصد چیز دیگه باشه شما آسیب نبینی

ببین شاید باورش برات سخت باشه اما حدود ۲۴ سال پیش دوست ما که دیگه حکم فامیل داشت دوست دخترش میومد خو ...

یعنی بهتره مثلا همون موقع ک خانواده پسر حتی اول رابطه در جریان می‌ره خانواده دختر هم خبر دار بشن؟

و اینکه سن هم کمه تاثیر داره پسر ۲۲ سالش باشه ؟

یعنی بهتره مثلا همون موقع ک خانواده پسر حتی اول رابطه در جریان می‌ره خانواده دختر هم خبر دار بشن؟و ا ...

حداقل به مامانت بگو

و اینکه اصلا اجازه نده هرچقدرم برات سخته از یه حدی ارتباط تون بیشتر بشه

این رابطه رو بذار فقط برای شناخت خود طرفت و خانواده ش

ببین این واقعیته

ممکنه چون پسرشون کم ساله دوست داشته باشن که باتجربه بشه

قطعا اونا پسرشون و میخوان 

حداقل به مامانت بگوو اینکه اصلا اجازه نده هرچقدرم برات سخته از یه حدی ارتباط تون بیشتر بشهاین رابطه ...

آره چون خانوادش با اینکه ی شهر دیگن اصلا سخت نگرفتن ک تو حق نداری و فلان اتفاقا باهام خیلی خوبن 

ولی خب دوست پسرم قبل من چند تا دوست دختر داشته ولی نه در حد من ک انقد آشنا باشه با خانواده اش و حتی اونا آشنا باشن باهاشون 

آره چون خانوادش با اینکه ی شهر دیگن اصلا سخت نگرفتن ک تو حق نداری و فلان اتفاقا باهام خیلی خوبن ولی ...

نه ایشون

کلا یادت باشه تا همه چی رسمی نشده خیلی بهم نزدیک نشید متاسفانه اینجا فرهنگ یه طوریه که همه چی بر علیه خانمهاست

اره من قبل ازدواج با همسرم خانواده اش خبر داشتن و چند بار با خانواده اش بیرون رفتم یا تو همون دوران مامانم دعوت کردن یکبار با مامانم رفتیم باغ شون

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️