2777
2789
یعنی درسته؟

بله البته صداهاش رو باید می‌ذاشتی.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم

مِنَه خِرّ بالات

این بهتره.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

تواهرین تاپیکم بپرس معمولا هستم جوابتو میدم :))

شیلاااااااان کراشم جواب داد نوشت جونم؟؟؟؟؟؟

فک کنم اشتباه بود جملهههههه متوجه نشد ولی همه گفتید درستع که😐😐😐😐😐😐😐

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................

مِنَه خِرّ بالاتاین بهتره.

آقاااااا بیااااااا 

رفتم به کراشم گفتم مه خر قه دت بوم 

نوشت جوووونم؟؟؟؟؟؟

فک کنم اشتباه گفتم 

لکه 

تعحب کرد 

نفهمید یعنی؟؟؟؟

شیلاااااااان کراشم جواب داد نوشت جونم؟؟؟؟؟؟فک کنم اشتباه بود جملهههههه متوجه نشد ولی همه گفتید درستع ...

خخخخ

چی بگم  والا   خوگفته جونم  چی بگه پس 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

نه علامت سوال گذاشت یعنی نفهمید؟؟؟؟لک کوهدشته

بنویس منه خرر قدو بالات ...

درسته بابا 

گیج بازی دراورده 

شوهرم توخونه همش لکی حرف میزنه  من کامل بلدم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بنویس منه خرر قدو بالات ...درسته بابا گیج بازی دراورده شوهرم توخونه همش لکی حرف میزنه من کامل بلدم

مگ میشه نفهمه؟؟؟

فک کنم پشماش ریخت😂

بنویس منه خرر قدو بالات ...درسته بابا گیج بازی دراورده شوهرم توخونه همش لکی حرف میزنه من کامل بلدم

این هرروز لکی میحرفه چطوری بلد نیس؟