2777
2789
عنوان

بیاین اسم بدین ❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 43 پست
منم برای شما ده تا صلوات میفرستم

چشم عزیزم دستتو درد نکنه ❤خیر ببینید 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و همه چی یاد بگیره و داداشم درسخون و زرنگ شه و عصبی و افسرده و توسری خور نباشه و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و پول کامل خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم و انشالله لثه و دندونامو از دست ندم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین روزا گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین فردا خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک برا من و عزیزانم نباشه😭 تو رو خدا دعا کن انشالله امشب بریم خونه مامان بزرگم و تا پنج روز بمونیم و پدرم اصلا نیاد و نمونه و خیلی به من و عزیزانم خوش بگذره😔تو رو خدا دعا کن انشالله به همه ی حاجتام حتی اونایی که ننوشتم برسم😭.....

تو رو خدا و قرآن دعا کن پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام انواع ظلما رو در حق من و عزیزانم کردن پدرم هر سال تنهایی میره کربلا ولی به ما که می رسه هیچ پولی بهمون نمیده و کتکمون میزنه و خیلی بد دل و خسیس و بد دهن و بداخلاق و دروغگو و تهمت میزنه تو رو خدا و جون عزیزت دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام هر جا هستن الهی تقاص همه ی ظلمایی که در حق من و عزیزانم کردن پس بدن و دیگه هیچ ظلم و بدی نتونن در حق من و عزیزانم کنن😭😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم زن دوم و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون کتکمون نزنن و بداخلاق و خسیس و شکاک برامون نباشن و بهمون تهمت نزنن و توهین نکنن و خیلی بهمون وفا دار باشن و دست و دلباز باشن برامون😔...

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله همین تابستون امسال خونه ی ویلایی خیلی شیک و نوساز و بزرگ و سه خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و زندگی عالی کنیم خونه جدید، و فقط خیر و خوشی ببینیم و انشالله کولر کاندیشن( کولر ایستاده ) بخریم و دیگه گرما نکشیم اصلا و فرش و مبلمان و یخچال و تخت خواب و پرده بخریم و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که مادرم با کارگری کردن زمان مجردیش برا خودش می زاشت پدرم تمام و کمال به مادرم برگردونه هم وزن طلاهاش همین روزا 😭..

ب سلامت برید و برگردیدمعصومم دعا میکنی فردا ی زایمان راحت داشته باشم طبیعیم ترس از کثیف کاریش دارم😞

انشاالله بسلامتی زایمان کنین (: التماس دعا 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

انشاالله بسلامتی زایمان کنین (: التماس دعا

فداتشم حتما🙏💋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و همه چی یاد بگیره و ...

❤❤❤برات ده تا صلوات و توحید کوثر خوندم