2777
2789

خیلی نگرانم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

باید بخوری تا دوره‌ش تموم شه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوستم

خود منم الان دارم میخورم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

چی میخوری گلی

اس سیتالوپرام

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

من روزی دوتا فلوکستین20کوئتیاپین

خب بخور دیگه

نترس وابسته نمیشی دوره‌اش تموم شه میذاری کنار

برای چه تشخیصی میخوری؟

دوست منم فلوکستین خورد

الانم دیگه نمیخوره

استرس

منم همینطور

بخور خوب میشی

قطعش کنی استرست با شدت بیشتر برمیگرده

من استرسم مدرسه دخترمه بی دلیل نیست که بخواد با شدت بیشتر برگرده

تا مهر یکم خوب پیش بره به دکترم میگم معکوسی کمش کنه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔