2777
2789
عنوان

خانوما لیزر رولی بهتره یا شاتی

96 بازدید | 12 پست

میگن شاتی بهتره رولی اثر موقته و...

نظرسنجی

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم رولی استفاده کردم هم شاتی و دراخر رو اوردم به سرور بزرگان واجبی

واقعا؟

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

چرا

چون یکسال رفتم شاتی از صدرصد موهام چهل درصد فقط از بین رفت با وجودیک رفتم تو شارژ

بعد دیگ نرفتم دوسال بعدش رفتم رولی یا اینک پوستم سفیده و میگفتن رولی بدردت نمیخوره اما رولی بهتر بود و شصت درصد موهام ریخت اما بیشتر روی پاهام تاثیر داشت و دست هام و شکمم همچنان موها باقی بود دیگ رفتم شارژ اما تغییری حس نکردم اوناییک ریخته بود در نیومد اوناییم ک نریختن دست و شکمم کامل در میومدن(تازه من از جلسه لیزر تا جلسه بعدش فقط یکبار شیو میکردم) 

ن بخدا واجبی حکم همون لیزر رو داره من تجربه کردم دقیقا واجبی رو مرتب استفاده کنی ریشه موهات سست میشه ...

میشه بگی چه مارکی استفاده میکنی

چون یکسال رفتم شاتی از صدرصد موهام چهل درصد فقط از بین رفت با وجودیک رفتم تو شارژبعد دیگ نرفتم دوسال ...

پس راسته که میگن لیزر هیچوقت جلسه اخری نداره

مجدد رویش مو داشتین؟

اسکاندرلا و وایت نمیدونم چی چی اها تازه اون شاتی دو مدلشو رفتم البته اسماشو بگی یادم میفته حضور ذهن ...

نه عزیزم مارک واجبی رو میگم