2777
2789
عنوان

تا حالا شده چشم زخم اتفاق بیوفته واستون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تخم مرغ می‌شکنیم صدقه میدیم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

کی؟ قبل اتفاق بد یا بعدش؟

تخم مرغو بعدش قبلش ک بهم الهام نمیشه😂

صدقه هم دفع کننده بلاست دیگه خوابی ببینم میزارم اول ماه قمری اول هفته و...

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

منم اصلا قبول نداشتم رفتم خونه فامیل مامان در عرض ده دقیقه جوری مریض شدم که نگو حالت تهوع شدید مشکلا ...

پس بعدش تخم مرغ شکستین والا من مامانم هر چی بهش گفتم این فلان اتفاقو نشین تعریف کن گوش نکرد که نکرد گفتم اسفند گفت واسه چیمون بسوزونم بعدشم که الآن بگی تخم مرغ میگه نه چشمون نزدن😣😵‍💫

آها فکر کردم کلا هر از گاهی مثلا🫠🤕

ن تخم مرغو اتفاقی بیوفته خدای نکردا

شما خروس سر ببرین 

دیدی گفتم تصادف دیگه

اره عزیزم دیدم بلا ب دور باشه خدا رو شکر بیشتر از این خسارت ندیدیج