2777
2789

دو سه بار رفتم موهامو پارسال مثلا با یک و هفتصد کراتین کردم موهام تا گودی کمر هست 

ولی ریزش داشتم نمیدونم از مواد بود یا چی و صاف و شلاقی هم تا یه ماه بود تا چند ماه هم صاف بود ولی یکم موج دار و یکم وز 

الان نمیدونم اون بیست میلیونی که میگه به خاطر اینه که بالاشهره و سالن داره و کلی دستیار پول اونارو کشیده روش که شده بیست تومن یا موادش اصله که اگه اصله باز ریزش میده یا نه؟؟؟

خانومایی که تجربه دارین راهنماییم کنید الکی پولمو دور نریزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این میترسم هزینه کنم مثل سه تومنیه ازآب دربیاد

نمیدونم والا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

متد روسی برو هزینش کمتره و همچیش بهتره گاز فرمالدئید رو نداره و نیاز ب سشوار نداره و موندگاری بالاتره و احیای موی 70تا90 درصد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه