2777
2789

سلام روی گردنم از پشت گوش چهار ناخن پایین تر یه غده ی دردناک و متورمه .گاهی کم میشه یا کم درد میشه 

اما تقریبا ۲هفته. اس  ابنجوری شده 

کسی تجربه ای داره؟

غده لنفاویه

ازیترومایسین ۲۵٠بخور هزروز یدونه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برآمدگی هایی که درد دارن بی خطرن

من پشت گوشم اندازه عدس دارم به چند تا دکتر نشون دادم میگن چیزی نیست دردم نداره انشالله من رفتنیم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
برآمدگی هایی که درد دارن بی خطرنمن پشت گوشم اندازه عدس دارم به چند تا دکتر نشون دادم میگن چیزی نیست ...

دور از جونت گلم .

از من درد میکنه 

۲هفته س تقریبا .گاهی طوری میشه نمیتونم گردنمو بگردونم یا سرمو خم میکنم درد میگیره .گاهی کامل محو میشه که به سختی متوجه ش میشم. 

یه کمی طولانی که شده نگرانم

ممنونم گلم .دعا کن چیزی نباشه نگرانم

نگران نباش عزیزم. هرچیزی هم باشه با زود پیگیری کردن حل میشه منتها باید زود بری دکتر الان شما دوهفتست مشکل داری چرا نرفتی؟

الانم برو برات دعا میکنم هیچی نباشه

نگران نباش عزیزم. هرچیزی هم باشه با زود پیگیری کردن حل میشه منتها باید زود بری دکتر الان شما دوهفتست ...

فکر میکردم رگ گردنم گرفته یا گرفتگی عضلانی هست الان ۳ ۴روزه شدیدتر شده.

دیگه تاشنبه باید صبر کنم .

فکر میکردم رگ گردنم گرفته یا گرفتگی عضلانی هست الان ۳ ۴روزه شدیدتر شده.دیگه تاشنبه باید صبر کنم .

ممکنه اما شما میگی یکم باد کرده. البته با اعصاب هم احتمالش هست این اتفاق بیفته یا شاید ادم بوده. هرچی هست دکتر بری متوجه میشی 

عزیزم ادم سرخود انتی بیوتیک تجویز نمیکنه اونم مجازی!

اخه خودم موقعیت کاملا مشابه داشتم و رفتم دکتر

و اینکه ازیترو ضرری نداره 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨