2777
2789
عنوان

آیا شمام حس میکنین مردم دارن بی رحم میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلنا راحت ترمیشد چرت و پرت گفت الان ملت اعصاب ندارن حقم دارن

الان کمتر کسی جرئن میکنه ادا اینا دربیاره 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

اخه اونموقع تعدادش کم بود مگرنه من هنوزم تو ذهنم هست سال 99 سره اینکه تو یه تاپیک عکس سفره ی یلدا گف ...

اره قبلا کلا تاپیک عکس خرید وسایلا و خونه ... حتی جهیزیه یادمه زیاد بود من یادمه اون موقع ام ادم عقده ای زیاد بود میومدن میگفتن چرا ایناری میذاری خاک عالم اگه یکی ببینه دلش بخواد چی

تاپیکای حداقل ۵ ۶ سال پیش رو ببین، چقدر آدما به هم احترام میزاشتن، هرکی هرچیزی بلد بود میگفت نه چیز اضافه تر . 

الان آدما بد شدن چون جو رسانه بد شده جو رسانه هم که خراب بشه رو جامعه اثر میزاره 

قبح خیلی چیزا ریخته، فکر میکنن با خوشمزه بازی و هرچیزی رو به زبون اوردن شاخن

همه میگن ما رفتارمون خوبه، بقیه رفتارشون بده.

یه نفر اینجا از رفتار بقیه گله میکرد، درحالیکه من ایشون رو میشناختم و قبلا رفتارش رو دیده بودم. ایشون خیلی جاها بسیار تند و غیرمؤدبانه نظر میداد. وقتی با خودش همونجوری رفتار شد، شروع کرد به گله کردن.

ما گاهی اوقات متوجه رفتار خودمون نیستیم ولی رفتار دیگران خیلی ما رو آزار میده.

فک نمیکنم...اینکه دلت نسوزه واسه بقیه آره ولی بی رحم بودن نه

من تایجایی مهربون بودم ولی الان فهمیدم ادما ارزش ندارن نباید باهاشون مدارا کرد باید به بیرحم ترین شکل منکن تا کرد باهاشون

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

همه میگن ما رفتارمون خوبه، بقیه رفتارشون بده.یه نفر اینجا از رفتار بقیه گله میکرد، درحالیکه من ایشون ...

متوجهم 

درسته کسی متوجه این نیست که شخصیتش خوبه یا بد 

چه بسا من خودمم تو خیلی تاپیکا بحثم شده یا بدتر 

ولی داره به مرور تعداد این بحث تو سایت و جامعه خیلی زیادتر و زیادتر میشه 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

واقعا نمیدونم چی بگم    ....برای همینه تاکید میکنم به همه اصلن نظراتو جدی نگیرن...طزف در مورد طلاقققق که یه موضوع خیلییی حیاتیه صحبت میکنن...اونوقت کاربر متولد 1389 میاد به قطعیت مشاوره طلاق میده  بدتر اینه که استارترا هم کامل تایید میکنن  ...اصلن توجهی به حرف افراد اینجا نداشته باشین..همین مونده در مورد بچه اوردنتون هم بخوان اظهار نظر کنن

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
من تایجایی مهربون بودم ولی الان فهمیدم ادما ارزش ندارن نباید باهاشون مدارا کرد باید به بیرحم ترین شک ...

من هم دیدم

خوبی کردم بدی دیدم

ولی این نتیجه گیری درستی از رفتار هایی که تو زندگیمون دیدیم نیست

نمیدونم گفتم شاید اگ تو شرایط اون آدم میشدم من حتی بدتر میشدم و اینکه خیلی به این اعتقاد دارم که هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

آدما واسم مهم نیستن بدی کردن بذا بکنن من کار خودم و میکتم البته ن به هر آدمی... مثلا از اینایی که تو دیدار اول با همه خوبن و اینا نه ولی خب دیگه...