2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منتظر باش باهات تماس بگیرن

باشه😂

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

اسی جون

رفتم تاپیک آخریشو دیدم همون قضیه اینکه بچه ها میگفتن کاربر بادمجونشنگ 

اون کاربر ب منم فحش و حرفای جنسی و رکیک زده بود فکر کنم خود روانیشه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

اسی جونرفتم تاپیک آخریشو دیدم همون قضیه اینکه بچه ها میگفتن کاربر بادمجونشنگ اون کاربر ب منم فحش و ح ...

ثآبت کن .من اصلا تورو ندیدم تا حالا 

کاربری دوم خانم سوجین

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

@niniyar‍ این سایت در و پیکر نداره این افغانیه به من و خانواده ام توهین کرده

حقت بود بی خانواده

ثآبت کن .من اصلا تورو ندیدم تا حالا کاربری دوم خانم سوجین

آیم ع ایرانی اِن

یو آر افغانی 

پس گودبای

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بی خانواده تویی در به در

تویی ک فکر میکنی همه مثل خودت غذا میخورن 

اگه به توهینه ک تو اول توهین کردی جوابتم گرفتی 

جسارت داشته باش وقتی گوه میخوری جوابتم بگیر 

بی خانواده تویی در به در

اسی جون اون‌یکی نی نی یارارو تگ کن

عزیزم بیکاریا اون رفته حالشو میکنه تو داری خودتو له میکنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .