2777
2789

به نظرتون ادمایی که شانس میارن و یه ازدواج خوب میکنن 

یا تو یه قرعه کشی یه جایزه ی بزرگ برنده میشن 

یا کلا چیزهایی از این قبیل 

ادمای خیلی خوبی هستن که خدا یهویی اینجوری زندگیشونو تغییر میده ؟

ینی ماهایی که جز بدشانسی هیچ خیری از دنیا ندیدیم ادمای بدی هستیم و خدا دوسمون نداره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه چیز تو دنیا امتحان هست

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

نه . همه موقعیت ها امتحانه. یکی شاید وضعیت خوبی داشته باشه و توهم برش داره ک خیلی بحقه و خدا دوسش داره و ...

در حالی ک ادم خطاکاری باشه و ب حقوق بقیه تجاوز کنه. 

یعنی اون نعمتهاش گولش میزنن. ک فک کنه خبریه. برعکسش هم هست. 

برای افزایش روزی اگ دوس داشتی امضامو بخون

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

نه . همه موقعیت ها امتحانه. یکی شاید وضعیت خوبی داشته باشه و توهم برش داره ک خیلی بحقه و خدا دوسش دا ...

میدونی جالبیش اینه که بیشتر این امتحانای الهی به شیوه ی داغون واسه مردم ایران و خاورمیانه ست و خوش شانسی ها بیشتر برای کشورهای اروپاییه :)

خوب منم شانسهایی دارمتو هم شانسایی داری ک من ندارم

درسته ولی من شانس هایی که داشتم رو نمیخوام .

شاید خدا به من خانواده ی خیلی خوش قلب و مهربون ، هوش تحصیلی و نمرات عالی تو دانشگاه  و چهره و ژن خیلی زیبا داده باشه ولی اینا هیچ کودوم به درد من نمیخوره .

من ترجیه میدادم زشت ترین دختر جهان باشم ، خنگ ترین و بی سواد ترین ادم جهان و بی خانواده باشم ولی پولدار باشم

میدونی جالبیش اینه که بیشتر این امتحانای الهی به شیوه ی داغون واسه مردم ایران و خاورمیانه ست و خوش ش ...

اونا خیلی حقوق همو رعایت میکنن. هیلی چیزایی مث نظافت، ماشینشو نشورن جریمه میشن برف جلو خونه پارو نکنن جریمه میشن بعضی کشورا. 

خدا در حد خودشون ازشون انتظار داره. انتظار از ی بچه ابندایی با دانشجو فرق داره. اونا در حد خودشون خوبن. من اینجور شنیدم بنظرم درسته.

و بنظرم ادم باید در حد خودش از زندگی لذت ببره.مقایسه نکنه. یکی از فامیلامون هست من حسرت زندگی شو میخورم. ظاهر زندگیشون خیلی قشنگه. ولی اخه من بشینم غصه برای این چیزا بخورم چ فایده داره. اونا ک از ظاهر خیلی اونایی که باطن مشکل دارن چون افرینش خدا بر اساس نقصه. هیچکسی کامل نیست ، کامل خوشبخت نیست.

وقت و انرژیم هدر میره با فکر بهش، سعی میکنم اومد تو ذهنم ی ارزوی خوشبختی براش بکنم و تمام . 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

اونا خیلی حقوق همو رعایت میکنن. هیلی چیزایی مث نظافت، ماشینشو نشورن جریمه میشن برف جلو خونه پارو نکن ...

درسته قبول دارم 

اما خب بعضیا تو زندگیشون نقص بیشتری هست ، بعضیا هم تو زندگیشون نقص ها خیلی کمتره .

شاید به زرنگی خود ادمم بستگی داشته باشه .

مثل ونگوک و پیکاسو که خدا به جفتشون استعداد نقاشی رو داده بود ولی پیکاسو زرنگ بود و دلال آثار هنری بود و پولدار شد ولی ونگوک بلد نبود نقاشیاش رو بفروشه و تو فقر خودکشی کرد .

یا ادیسون و تسلا که جفتشون دانشمند بودن ولی ادیسون از علمش پولدار شد ولی تسلا با همون علم فقیر موند .

منم خدا بهم استعداد و هوش و زیبایی داده ولی فقط بلدم نمره های خوب بیارم و مدرک به مدرک هام اضافه کنم و چیزای مختلف بسازم ولی بلد نیستم بفروشم و از علم و مهارتم پولدار شم . حتی زیباییم هم به جای اینکه باعث شه شانس و اقباله بهتری در خونمو بزنه ، همین زیباییم منو بدبخت و بیچاره کرده و نه تنها سودی واسم نداشته بلکه منو فقیر تر و بیچاره تر کرده

درسته قبول دارم اما خب بعضیا تو زندگیشون نقص بیشتری هست ، بعضیا هم تو زندگیشون نقص ها خیلی کمتره .شا ...

اره قبول دارم. ی همکلاسی من بود میگفتم عید چیکار کردی میگفت تشنج کردم رفتم کما. میگفتم چ خبر میگفت داییم مرد. بچه م بیمارستانه، فتقم زده بیرون، کیست دراوردم و ... 

من تو این ادم دقت کردم دیدم زیاد غر میزنه و ژست من خیلی بدبختم هی میگیره ب خودش. مثلا یکی میگفت عکسای خوبی از خودم گرفتم این میگفت خیلی وقته از خودم عکس نگرفتم. سخت میگیرفت بعضی وقتا و .‌‌.. بنظرم این کاراش براش جلب بدبختی میکرد. وضع مالیشم خوب نبود 

بجاش بعضیا رو نگاه میکنی انگار مدام ش حالشون خوبه. ی جا خوندم حضرت مسیح فرموده خوشبخت ها خوشبخت تر میشن و بدبختا، بدبخت تر. چون حس شکرگزاری و مثبت و درکنارش تلاش خیلی کمک میکنه ب بهتر شدن وضع ادم و پولدار این حسا رو بیشتر دارن. ایشالا بیشتر موفق باشی هنوز کلی فرصت داری بد ب دلت راه نده شاید اوج موفقیت شما در اینده باشه🌻💚

اره قبول دارم. ی همکلاسی من بود میگفتم عید چیکار کردی میگفت تشنج کردم رفتم کما. میگفتم چ خبر میگفت د ...

ممنمونم عزیزم ❤

من فقط در رابطه با اوضاع مالی اینجوریم اونم به خاطر اینکه همه تلاشمو کردم هر چی ازمون بود دادم ولی استخدام دولت نشدم . کار ازادمم که یه بار پنج تومن فروختم یه بار هیچی نفروختم و نهایت فروشم بیست تومن بوده

خب ادم وقتی همش شکست میخوره ناامید میشه دیگه .

ممنمونم عزیزم ❤من فقط در رابطه با اوضاع مالی اینجوریم اونم به خاطر اینکه همه تلاشمو کردم هر چی ازمون ...

ایشالا ی زمانی درست میشه بهتر میشه ادم باید انقدر در بزنه تا نهایت در باز بشه،توکل بر خدا