2777
2789
عنوان

بهش چی بگم وقتی نود میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نده

هم ارزشت میاد پایین هم بعد ها ممکنه سواستفاده کنه

کلا کسی که دم به دقیقه نود بخواد ردفلگه و آدم سمی.

جدی باهاش برخورد کن بگو اصلا راحت نیستم 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اگه براش نود بفرستی آخر به خاطر همون عکس نود ولت می‌کنه ، اگرم نفرستی ممکنه بازم ولت کنه ، اگرم بمونه این پسر به دردت نمیخوره چون یه آدم عوضیه ، خودش دوست داره خواهر یا مادرش به یه پسر عکس نود بفرستن؟

استارتر بخودت بیا مثلا بگو عکس نود خواهرشو راضی هس بفرسته برا یه پسر؟؟؟؟ توام دختر یه خونواده ای خودتو بی ارزش نکن تهش میگه دم دستی بودی وقتی برا من عکس لختی فرستادی پس برا بقیه پسرام فرستادی

این رهات که می کنه دوستتم نداره ولی بهتره قبل نود دادن بهش بره که اون جوری عزت نفست خورد نشه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
من چقدر از زمونه عقبم🥲

عزیزم اتفاقا شما بهتری سعی کن یاد نگیری اگه یاد نگیری چیزی از دست ندادی بلکه خیلی چیزا توی دستت مونده اینا مثلا کلمه انگلیسی استفاده میکنن که باکلاس به نظر بیاد ، هویت رو وقتی از دستشون میگیری نتیجه میشه همین ! خب میتونه بگه لخت ولی لخت بی کلاسه نود باکلاسه چون انگلیسیه 😂 تازه از همینا آزمون انگلیسی بگیری نمرشون صفر میشه ها تو کنکور انگلیسی رو منفی میزنن ولی خب نود گفتن باکلاسیه یا مثلا کلمه های دیگه انگلیسی 😂😂 من خودم آیلتس دارم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.