2777
2789

تابستون اومده! وقتشه زبان یاد بگیری! 🍒🌴

📚 تعطیلات، زمان طلاییه برای تمرین و پیشرفت!

😚دیگه خبری از مدرسه، امتحان و مشغله‌های همیشگی نیست…

💯الان بهترین فرصتته که روی رویاهات کار کنی!

کلاس‌های آموزش زبان با روش جذاب، ساده و قابل فهم

🎯 مناسب برای همه‌ی سطوح

🎁 😍جلسه اول رایگان!

📍 آنلاین، راحت، هرجا که هستی…

⏳ وقت رو از دست نده! همین امروز شروع کن.

📲 برای ثبت‌نام به ایدیمون تو تلگرام پیام بده

Moh_dsee@

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تلگرام کلاس میزارید؟

کلاسامون در گوگل میت هس

اما هماهنگی درتلگرام

البته اگر تلگرام ندارید در واتساپ هم امکان هماهنگی هس

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@
تصویریه؟ اگه آره ک شرکت نکنیم

نه عزیز 

فقط تصویر تیچر نمایش داده میشه

در گوگب میت برگزار میشه

لازم ب تصویر زبان اموز نیست

هزینه کلاس چقدره

چه برنامه دارید ب جز تلگرام 

واتساپ دارید؟

عزیزم هزینه برای سطح شما ۱۸۰هس 

اما امروز و فردا تو تخفیف هسیم و هزینه براتون ۱۵۵حساب میشه

کلاسها انلاین و خصوصی است تعداد جلساتتون درهفته هم مطابق نظر خودتون هس و هزینه هم جلسه ای گرفته میشه و هزینه کل ترم باهم گرفته نمیشه که ب زبان اموز فشار نیاد و کلاس در گوگل میت برگزارمیشه تایم کلاس یک ساعته

تلگرام رو به خاطر کانالاش نصب نمیکنم

کلاسها انلاین و خصوصی است تعداد جلساتتون درهفته هم مطابق نظر خودتون هس 

و هزینه هم جلسه ای گرفته میشه و هزینه کل ترم باهم گرفته نمیشه که ب زبان اموز فشار نیاد 

و کلاس در گوگل میت برگزارمیشه تایم کلاس یک ساعته

شمارتون رو بزارید لطفاً

درخاست دوستی کیدم قبول کنید شماره اونجا براتون بزارم

شمارتون رو بزارید لطفاً

عزیزم ب پیامم جواب بدین 

چون صحفه چتتون برام قفله شماره فرستادم نیومده