2777
2789

برنج دانه بلند های مثلا نذری خیلی خوشمزه هست یا رستوران ها ولی وقتی خودم درست میکنم اصلا یا مزه خاک میگیره یا بیمزه میشه یا سفت میشه نمیدونم چطوری درست میکنن شما چطور درست میکنید که خوشمزه میشه ؟

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

برنج ایرانی اصیل نباید زیاد قد بکشه اگه زیاد قد میکشه احتمالا قاتی داره با هندی و پاکستانی !

من بیشتر به عطر و طعمش توجه میکنم تا قد برنج ما کلا برنج سمت میانه میخریم که گرونترین هست

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخوای آبکش کنی یه لیوان آب سرد بریز یه قل که زد آبکشش کن نمک به اندازه بزن چون نمک کم میزنی مزه خاک میگیره .سفت که میشه معلومه زنده بر میداری دونه برنجو موقع آبکش بزن دیواره قابلمه ت چسبید آماده آبکشی 

ی دوساعتی میزارم خیس باشه 

بعد اندازه ی بند انگشت اب و کی روغن و ی قاشق سرخالی نمک هم میزنم زیرشو زیاد میکنم از بغلش نگاه میکنم ابش خشک شد باز کمی روغن میزنم و جوهر زعفرون و درشو میندم کمی بخار زد زیرشو کم میکنم ب مدت نیمساعت... 

ابکشیم ک اسونه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اره ما هم برنج میانه سپیدانه میگیریم خیلییی بوش زیاده و خوشمزه س😍

اره فوق العادست یکی هم برنج سمت دشت مغان خوبه که اونم مثل میانه هست ولی یه درجه پایین تره کلا برنج مناطق کوهستانی عطرش غلیظ تره

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

برنج ایرانی اصیل نباید زیاد قد بکشه اگه زیاد قد میکشه احتمالا قاتی داره با هندی و پاکستانی !من بیشتر ...

نه ما خودمون همیشه محلی می‌خریم میگم این هندی ها دانه بلند هارو چطور درست میکنن رستوران ها یا تو نذری که انقدر لذید میشه ولی من خودم اینارو که درست میکنم بشدت بدمزه میشه

نه ما خودمون همیشه محلی می‌خریم میگم این هندی ها دانه بلند هارو چطور درست میکنن رستوران ها یا تو نذر ...

اصلا برنج هندی ذاتش اینجوریه هرجوری درست بکنی قد میکشه و ظاهرش خوشگل میشه  ، شاید بخاطر فضای رستوران یا غذای نذری خوشمزه به نظر میرسه یا برنج ایرانی معطر رو قاتی برنج هندی میکنن که بهش بو بده

وقتی میخوای آبکش کنی یه لیوان آب سرد بریز یه قل که زد آبکشش کن نمک به اندازه بزن چون نمک کم میزنی مز ...

ممنون عزیزم 

اصلا برنج هندی ذاتش اینجوریه هرجوری درست بکنی قد میکشه و ظاهرش خوشگل میشه ، شاید بخاطر فضای رستوران ...

نه مثلا یکی از فامیل هامون درست کرد آورد بشدت نرم و خوشمزه بود رستورانم خوشمزه میشه یا نذری هم خیلی نرم و خوب میبینم شده ولی خودم نه طعمش بشدت بد میشه قدم نمیکشه همونجور کوتا میمونه   

چند بار هم برنج ایرانی قاطی کردم باهاش تازه بدتر شد 

من خودم فکر میکنم چون‌نمک و روغن بشدت بهش میدن خوشمزه میشه