2777
2789
عنوان

صد هزارتومن میتونی بگیری🤩🤑

74 بازدید | 7 پست

بچه ها بلو بانک رو اگه نصب کنید این کد روبزنید هم به شما هم به من صد هزارتومن میده ،دخترم نصب کرد گرفتیم👈 برای اینکه مطمعن بشید راسته یا نه برنامه بلو بانک رو که نصب کردید خودش  توی برنامه بلو زده دعوت کنی دوستاتو صد تومن میده ،خودتون می‌بینید، تازه علاوه بر این میتونید به خونواده یا اشنا هم بگید بازم اونها نصب کنند شما هم میگیرید😃

NIZFZY این کدمن هست  حتما بزنید یادتون نره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه وا اخجون😍😐😐

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

برنامه بلو بانک همراه بانک ،سامان هست  کاملا معتبره ،نصبش از بازار انجام میشه ،بعد از نصب می‌بینید اون بالا تو کادر ابی زده  دعوت از دوستانتون همرا با صد تومن جایزه

تایکم شهریور هم فرصت هست، اصلا کد رو هم نزنید مطمعن بشید خودتون تو برنامه ببینید بعد بزنید ،خوبه؟

چرا شک میکنید و مقاومت