2777
2789
عنوان

رابطه با فامیل

709 بازدید | 83 پست

سلام من چهارسال با پسرعمم درارتباطم حالا یمدتم رل بودیم ولی بخاطر خیانت اون جداشدیم ولی بازم تو این چهارسال یا به هر بهانه ای دوبارع برمیگشتیم یا دعوا داشتیم ولی همیشه میگه تو برام پاک ترین دختری چون من اولین رلم بود و بعد از اون دیگه رل نزدم الانم چند روز پیش دوباره فهمیدم رل زده پیام دادم بهش گفتم دیگه سراغ من نیاد واسه همیشه تموم شده .ولی نمیدونم چیکار کنم هرکار میکنم فراموش کنم همه جا وجود داره چهارسال تلاش میکنم ولی نمیشه هر روز بیشتر دوسش دارم بنظرتون چیکار کنم این رابطه میتونه به ازدواج ختم بشه؟ـــــــ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی ۱۴سالم بود یه همچین تجربه های چرتوپرتی داشتم توو زندگیم🤣🤣

الان ۱۷سالمه خودمو دوستم ب اونموقع ک فک‌ میکنیم همدیگرو مسخره میکنیو میخندیم🤣🤣🤣🤣

بچه ای میپره از سرت

نظر شما محترمه

ولی من به هزار دلیل مخالف رابطه بافامیل هستم

یکیش این که اگهذبه ازدواج ختم نشه بعده ها و پس از ازدواج با یه فرد دیگه همیشه سایه حضور اون فامیل همچنان در زندگی شما حس میشه

ینی بنظر من چه برای شوهر اینده شما و یا همسر اینده ی پسر عمه تون خیلی تلخه که که بفهمه بقول شما رل سابق در اکثر دورهمی های فامیل حضور داره

همینطور برای خودتون عذاب اوره

بنظر من اگه قصدش جدی نیست زودتر تمومش کن وگرنه یه عمر انتظار بیهوده منتظرتونه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو