2777
2789
عنوان

چندسال تنها زندگی کردم تنهای تنها شهری که فامیل نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 40 پست
اهااا پس یمقدار شرایطت فرق داره و وضعیت اونم باید در نظر بگیری میزارن که منتقل بشه؟

خودش اصلا نمیتونه جابجا بشه ی عمر تو این شهر بوده اینحا هر شب بساط شب نشینی دارن با اقوام کجا ببرمش دق میکنه خودمم کس کاری ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس شرایطت رو توی همونجا تغییر بده

امروز کامل به دعوا گذشت دیگه دم غروب زنگ زد رفیقش استاد مشاوره است تو دانشگاه اومد حرف زدیم هم دوتایی هم تکی ببینم عوض میشه البته به شوخی گفت خواهرشوهرت حسادت میکنه اخه صد برابر ما ثروت داره بچه عروس داماد شوهر خوب زندگی داغون من چی داره مگه

امروز کامل به دعوا گذشت دیگه دم غروب زنگ زد رفیقش استاد مشاوره است تو دانشگاه اومد حرف زدیم هم دوتای ...

خب بعد مشاوره چیشد؟ 

خواهر شوهرت کلا مشکل داره بهش بها نده بعضی وقتا یسریارو میبینی که مریضن و از روی مریضیشون کارای اشتباهی میکنن و تو بها نمیدی دقیقا اونم همینه

خب بعد مشاوره چیشد؟ خواهر شوهرت کلا مشکل داره بهش بها نده بعضی وقتا یسریارو میبینی که مریضن و از روی ...

فقط گوش داد دوتایی هم حرف زدیم شوهرم گفت درست میگه حق داره ولی من نمیخام دخالت کنم بین زنم و خواهرم بهش گفتم پس حرف بارشون میکنم یا جواب میدم تو چرا قیافه میگیری دیگه مشاور گفت تذکر جدی بده اگر اهمیت نداد قطع رابطه

فقط گوش داد دوتایی هم حرف زدیم شوهرم گفت درست میگه حق داره ولی من نمیخام دخالت کنم بین زنم و خواهرم ...

فکر میکنم به حرف مشاور گوش بدی بهترین راهه با توجه به اینکه با شوهرتم حرف زده و شناخت بیشتری ازت داره طبق حرفاش پیش برو ولی باید برخورد کنی با خواهر شوهرت ولی پخته عمل کن حتما

فکر میکنم به حرف مشاور گوش بدی بهترین راهه با توجه به اینکه با شوهرتم حرف زده و شناخت بیشتری ازت دار ...

من جوابش میدم دهنش بسته میشه بعد شوهرم که باشه حرف میزنه میخام جوابشو بدم شوعرم نمیزاره جواب بدم میگه ولش کن مریضه فلان ولی من دارم مریض میشم

اونموقع که رسواش میکنم شوهرمو میبینه جسور میشه

وقتی تنهایید با شوهرتم حرف بزن بهش بگو البته من باشمااا 

حرفامو وقتی نیست میزنم و وقتی جسور شد جلو شوهرم من خودم هیچی نمیگم عمدا تا شوهرم منت سرش بیاد بعد میگم‌ببین خواهرت اینطوری گفت ولی من بخاطر تو هیچی نگفتم ولی وقتی نیستش حرفمم میزنم