چندسال منتظرش بودم حتی فرصت های خیلی خوب رو بخاطرش از دست دادم توتاپیکای قبلترمم هست چقد کیسای خوب اومدن خواستگاریم نه قدردان هست ن دنبال جبران بم میگه من بهت مهریه نمیدم یا مهریه دادم عروسی نمیگیرم باهام چونه میزنه ک کمترین حق و رسم رو هم بم نده میگه من بت مهریه بدم عروسی هم بگیرم فلان کنم بهمان کنم وظیفه توچیه پس؟؟مامانشم بهم گفت هیچ کاری برات نمیکنیم خواستی بمون نخواستی همینه ک هست حرفی ک مامانش زد اصلا برام مهم نیس ولی حرفای خودش عصبیم کردن منم بلاکش کردم کمکم کنین دوباره مخمو نزنن برگردم بعد ما بااینا همسایه ایم من باهمشون درارتباط بودم حتی شده با خود پارتنرم کات کنم اما رابطه با بقیه اعضای خونواده و فامیل ادامه داشته باشه رابطمون شش هفت سالی هست یعنی جدایی یکم سخته کمکی ک از شما برمیاد اینه ک تاثیرگذارترین حرفارو بم بزنید ک هیچوقت هیچوقت برنگردم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم آدمایی که اینقدر وقیحن واقعا ارزش سلام علیک هم ندارن ، بهت قول میدم ب امید خدا خیلی زود یه ادم عالی میاد تو زندگیت خودت شرمنده میشی که با چنین آدمایی هم کلام شدی
عزیزم تنها کسی که می تونه کمکثت کنه فقط و فقط تویی،تو قراره عروس بشی و ناز کنی اما اونا دارن برات شرط و شروط میزارن انگاری تو منت داری که میخوای باهاشازدواج کنی پس ثابت کن تو ارزشت و شان وشخصیتت خیلی بالاتر از این حرفهاست.وقتی الان که اکثریت نمایش اجرا می کنند و فیلم بازی میکنند که طرف عقد کنه بعد خود واقعیشونو بروز میدن اینا از حالا دارن خودشونو نشون میدن قلبتو از سنگ کن وبدون ادم درستی انتخاب نکردی به خودت احترام بزار و بگو من جوابم منفیه خودتو از هر لحاظ شغلی،تحصیلی،مقام اجتماعی بکش بالا که در حسرتت بسوزه نه خودتو ناراحت نشون بده نه افسرده اتفاقا عادی رفتار کن و به زندگیت برس بفهمه کی رو از دست داده تا بسوزه.
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
فقط اینو بگم بخاطر اینکه مدت طولانی باهاش بودی شرایطشو قبول نکنیا! این همین الانش داره با زبون بی زبونی میگه براش مهم نیست پس فردا میشینی گوشه خونه دیوونه میشی