2777
2789
عنوان

عوضی بعداین همه سال اومد خواستگاریم بلاکش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 40 پست

من فقط بهت میگم مهم ترین و سخت ترین انتخاب عمر ما آدما همین ازدواج هست

پس انتخابی داشته باش که تو روزهای آینده ت که هزار بالا و پایین داره به خودت نگی اشتبااااه کردم.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم آدمایی که اینقدر وقیحن واقعا ارزش سلام علیک هم ندارن ، بهت قول میدم ب امید خدا خیلی زود یه ادم عالی میاد تو زندگیت خودت شرمنده میشی که با چنین آدمایی هم کلام شدی

عزیزم تنها کسی که می تونه کمکثت کنه فقط و فقط تویی،تو قراره عروس بشی و ناز کنی اما اونا دارن برات شرط و شروط میزارن انگاری تو منت داری که میخوای باهاشازدواج کنی پس ثابت کن تو ارزشت و شان وشخصیتت خیلی بالاتر از این حرفهاست.وقتی الان که اکثریت نمایش اجرا می کنند و فیلم بازی میکنند که طرف عقد کنه بعد خود واقعیشونو بروز میدن اینا از حالا دارن خودشونو نشون میدن قلبتو از سنگ کن وبدون ادم درستی انتخاب نکردی به خودت احترام بزار و بگو من جوابم منفیه خودتو از هر لحاظ شغلی،تحصیلی،مقام اجتماعی بکش بالا که در حسرتت بسوزه نه خودتو ناراحت نشون بده نه افسرده اتفاقا عادی رفتار کن و به زندگیت برس بفهمه کی رو از دست داده تا بسوزه.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
حیف این همه سالی ک باهاش وقت تلف کردم

فقط اینو بگم بخاطر اینکه مدت طولانی باهاش بودی شرایطشو قبول نکنیا! این همین الانش داره با زبون بی زبونی میگه براش مهم نیست پس فردا میشینی گوشه خونه دیوونه میشی

باید خانوادت احارامتونگه دارن و ارتباطو باهاشون قط کنن

من این حرفارو ب خونوادم نرسوندم میخواست بیاد این حرفو ب بابام بزنه وای خدا چقد پروووعه

یعنی واقعی واقعی میتونست جلو بابام بگه من مهریه نمیدم؟یاعروسی یا مهریه ؟آبروم میرف جلوخونوادم بااین شوهرانتخاب کردنم

حیف این همه سالی ک باهاش وقت تلف کردم

اگه 7سال از قشنگترین روزای عمرتو صرفش کردی و امروز اینو بهت میگه، شک نکن سال های بعد از ازدواج از این بدترشو می بینی..... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

هر وقت شیطان رجیم خواست اغفالت کنه که دوباره باهاش باشی، بیا این تاپیکتو 6بار کامل بخون

با زبان بی زبونی میگن نمی‌خوایم ولی شما چسبیدن بهشون چقدر بده آدم چسب باشه بهانه نیار فامیلم همسایه ...

فک میکنم این نظر از همه تاثیر گذار تر بود😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
منم اینطوریم واسه همینه تاپییک زدم بلکه یه ۱۰، یا ۱۵ نفری باهام حرف بزنن ک سر حرف وایسم

زندگی رو با اهلش شروع کن تا رستگار شوی....