2777
2789
عنوان

کسی تجربه سلیاک داره

42 بازدید | 7 پست

من پارسال اندوسکدپی و کولونوسکوپی کردم،دکتر گفت سالمی البته پاریال از سلیاک خودم چیزی نمیدونستم حالا نمیدونمم دکترم برسی کرده یانه

بنظرتون اگه داشتم دکترم بهم میگف؟یا نه ممکنه دکتر چک نکرده باشه این قضیه رو؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

وقتی گفته سالمی یعنی مشکلی نیست دیگه...چطور؟مگه الان مشکلی هست؟

اره 

علائمشو دارم 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره علائمشو دارم

علائم بیماری های گوارشی خیلی شبیه همن...اگه از کولونوسکوپی و آندوسکوپی قابل تشخیص بوده حتما میگفته...میتونی مدارکت رو ببری پیش یه دکتر دیگه اون بررسی کنه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

علائم بیماری های گوارشی خیلی شبیه همن...اگه از کولونوسکوپی و آندوسکوپی قابل تشخیص بوده حتما میگفته.. ...

خداکنه نباشه

ممنون عزیزم

تو کولونوسکوپی و اندوسکوپی از دستگاه گوارش نمونه برداری میکنن به خصوص اگه تغییرات غیرعادی ببینن و میفرستن برای پاتولوژی، اگه سالم بود یعنی مشکلی نداشتین

منظورتون از داشتن علایم سلیاک چه علایمیه؟ 

تو کولونوسکوپی و اندوسکوپی از دستگاه گوارش نمونه برداری میکنن به خصوص اگه تغییرات غیرعادی ببینن و می ...

علائم:از زمانی ک دبیرستان بودم زمانی که استرس میگرفتم دلپیچه میگرفتم و نفخ میکردم

الان حدود دوساله که هر چند ماه حالم بد میشه بالا میارم اسهال چرب و اصلا خوب نباشم با هیچ دارویی تا برم بیمارستان 

من پارسال اندوسکوپی و کولونوسکوپی  انجام دادم،اون تایم دکترم راجع ب سلیاک چیزی نگف منم نمیدونستم ،چیزی هم نگفت ففط گفت سالمه همچی

الان با این بیماری اشنا شدم چون علائم میخورد

بنطرتون ممکنه دکترم این موردو چک نکرده باشه؟یا چون گفت سالمی یعنی حتما چک کرده؟

علائم:از زمانی ک دبیرستان بودم زمانی که استرس میگرفتم دلپیچه میگرفتم و نفخ میکردمالان حدود دوساله که ...

این بیشتر به سندرم روده تحریک پذیر میخوره

سلیاک سوجذبه درسته اسهال میده ولی کم خونی و کمبود انواع ویتامینا و...  

ولی خب گوارشیا همه چیو در نظر میگیرن به مریض نمیگن

تو آزمایش خون اون زمانت کالپروتکتین و tTg iga رو احتمالا چک کرده

تو کولون و اندو هم که چه سالم باشه چه نباشه نمونه برداری میکنن

ولی اگه چربه میخوای بازم برو ویزیت شو