2777
2789
عنوان

بچه ها من همش باید یچیزی بخورم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 28 پست
منم ولی سالمم تو هم چیزیت نیس اتفاقا منم عاشق شرینیجات

نکنه قندداشته باشیم؟

به چاقی ولاغری نیست که

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره بخور خب

خب میترسم یه مشکلی داشته باشم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

اشتهای عصبی بنظر م منم خیلی گرسنه میشم ولی وقتایی زیاد کار کنم مثل امروز دیگه چیزی دلم نمیخاد

اشتهای عصبی از چی میاد

؟

استرس داشته باشم که دیگیه بدتردددد

شاید به خاطر بیکاری و بی حوصلگی باشهآدم که حوصله اش سر میره میخواد یه چیزی بخوره

شاید

ولی اصلا مواد مغذی به بدنم نمیرسه بد غذا هم هستم

🥲

از عطاری دانه ی چیاو برگ نعنا فلفلی بگیردمنوش نعنا فلفلی درست کنیکی دو قاسق چایی خوری، چیا بریز توشع ...

ممنووون دوست خوبمم حتما میخرم😍

من تو دوران تخمک گذاری اینجوری میشمادامس بجو اوجوری چیزی نمیخوری

باورتون نمیشه آدامسم جواب نداده بهم

اسی بگم چی نشی بادم انداختی

پاسم یه چی بخورم😅

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

خب اگه استعداد چاقی نداری بخور بابا دنیا دورزه‌

بخورم میشه یه روز😂😂

یه آزمایش دیابت هم بدی، ضرری نداره

😍❤️

اسی بگم چی نشی بادم انداختیپاسم یه چی بخورم😅

وای نه ببین الانه که چاق بشی😂😂😂

اشتهای عصبی از چی میاد؟استرس داشته باشم که دیگیه بدتردددد

همین استرس باعث اشتهای عصبی میشه ینی هر چیزی ک منشا جسمی نداره بلکه منشأ روحی و روان آدم درگیره  مثل قکر و خیال راجع ب ی موضوع ونگرانی در مورد اون نگرانی های مربوط ب پیشامدهای آینده و حتی گذشته بدن ب صورت ناخودآگاه برای فرار از موضوع و درگیری فکر ب نقطه ای دیگه راه حل اشتباه میده یا گاها با گرسنگی و کمبود انرژی در مغز اشتباه گرفته میشه و پیام گرسنگی رو ب اندامها مخابره میکنه معده عصبی هم اینطوریه مثلا جسمی ن ورمی ن میکروبی ن چیزی ولی با اضطراب و سرما گرما اسید ترشح میکنه ناموقع و فرد میگه معده درد دارم  عاملش عصب ها هستن ک ب روح و روان مرتبط میشن بیشتر تا جسم